Jurassic World

Chris Pratt motoron menekül a Jurassic World: Világuralom új, sokkal halálosabb raptora elől

Mintha önmagában nem lenne elég ijesztő egy dinoszaurusz látványa.

Az elmúlt néhány hétben több jelenetképet is kaptunk a várva várt Jurassic World: Világuralom című filmből. Láthattuk, ahogy Claire nyakig merül a bajban, miközben egy húsevő dinoszaurusz les rá, de arról is kaptunk egy képet, miközben Owen próbál megszelídíteni egy növényevő dinoszauruszt. Most pedig arról kaptunk egy jelenetfotót, ahogy Owen sarkában lohol a Jurassic World: Világuralom egyik új, halálos raptora: az Atrociraptor.

Az Empire mutatta be a legújabb képet, miközben Colin Trevorrow rendező az új kép kapcsán elmondta a lapnak, hogy a kiragadott jelenet Máltán játszódik. “A kép pedig önmagáért beszél” – kezdte Trevorrow. “Ez Chris Pratt, akit egy Atrociraptor üldöz. És ha utolérik, akkor neki annyi, azt kell mondjam”. Első pillantásra könnyen összetéveszthető az Atrociraptor a Velociraptorral, azzal a ragadozó dinóval, amit még Steven Spielberg keltett életre az eredeti Jurassic Park című filmben, és amely azóta a franchise egyik állandó szereplője. Trevorrow azonban elmagyarázza, a két faj között jelentős különbségek vannak.

Míg a Velociraptor inkább egy kicsit lopakodó vadász, addig az Atrociraptorok egy kicsit brutálisabbak. Ezek a lények csak úgy rátok támadnak. És ebben a konkrét esetben az állatok kiszagolták a zsákmány szagát, és addig nem állnak le, amíg meg nem ölik. Elég brutálisak. Elég brutálisak.Colin Trevorrow

Nem az Atrociraptor az egyetlen gyilkos ragadozó a filmben, hanem a Velociraptor egy másik szikár, gonosz és pikkelyes unokatestvére, a Pyroraptor is felbukkan a folytatásban. Trevorrow azt is megjegyezte, hogy van egy “Moros intrepidus nevű apróság, aki nem csinál egy sok mindent a filmben, de amikor felbukkan, mindig imádom”. Főhőseinket és a világot minden korábbinál nagyobb veszély fenyegeti.

A Jurassic World: Bukott világ azzal fejeződött be, hogy a dinoszauruszok kiszabadultak a ketrecből, és ellépték a bolygót. A rendezőtől megtudtuk, hogy az új rész négy évvel játszódik a második után, és azt is láthatjuk majd, hogy az emberiség és a kihalt állatok mennyire alkalmazkodtak egymáshoz.

Jurassic World: Világuralom csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

Total
23
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút rekordokat döntve érkezett a hazai mozikba!

Next Article
Avatar

Az Avatar 2. hivatalos képén Jake és Neytiri fogadott fiát láthatjuk

Related Posts