Főoldal Filmek Chloé Zhao állítólag az utolsókat egyezteti Kevin Feige leendő Star Wars-film rendezéséről
Filmek

Chloé Zhao állítólag az utolsókat egyezteti Kevin Feige leendő Star Wars-film rendezéséről

Egy örökkévalóságnak tűnik kivárni Kevin Feige Star Wars-filmjét, de lehet, megéri kivárni.

172
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas rendezőnek bejött ez az új, ismeretlen közeg, mert az Örökkévalók után egy másik franchise-nál is kirpóbálhatja magát – legalábbis úgy hírlik. A szuperhősök jól bekezdtek múlt héten a jegypénztáraknál, és ezután talán annyira nem is meglepő, hogy a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige állítólag megkereste Chloé Zhaót, hogy lenne-e kedve beleülni egy Star Wars-film rendezői székébe.

A film nem győzőtt meg mindenki kritikust, de a rajongók imádják a Marvel Studios legújabb filmjét (a Rotten Tomatoes-on 80%-os közönségpontszámmal rendelkezik szemben a szakmai 46%-kal). Az Örökkévalók nyitóhétvégéjére sem lehet panasz, még egy rekord is majdnem összejött a post-pandémiában, és Chloé Zhao minden bizonnyal az egyik legkeresettebb filmrendező lesz Hollywoodban. Feite többször dicsérte már a rendezőt, és néhány rossz kritika sem befolyásolja abban a Marvel atyaúristenét, hogy a jövőben egy másik nagy projekten dolgozzanak együtt.

Örökkévalók

Zhao már utalt rá, hogy visszatérne az Örökkévalók folytatására, de a film sajtókörútján nem titkolta érdőklését egy messzi-messzi galaxis projektje iránt sem. Egy nemrég megjelent cikk szerint Kevin Feige felkereste a rendezőt, hogy kézbevegye a készülő Star Wars-film irányítását. Erről a bizonyos Star Wars-kaland cselekményéről egyelőre semmi konkrétumot nem hallottunk, bár a Loki című Disney+ sorozat vezető írója, Michael Waldron egy ideje már dolgozik a forgatókönyvön Feige iránymutatásával.

A One Take News (és számos más megbízható forrás, köztük Jordan Maison) szerint Zhao a tárgyalások végső fázisába értek, és ő lehet majd a befutó a Lucasfilm titkos projektjére. Érdekes módon egyik forrás sem tagadta a hírt, abban viszont nincs egyetértés, hogy a tárgyalások hol tartanak. Egyesek szerint megbeszélések az utolsó részletekről egyeztetnek, míg mások szerint a dolog már eldőlt; akárhogy is, úgy tűnik, hogy Feige kezdettől fogva őt választotta.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...