Örökkévalók

Chloé Zhao állítólag az utolsókat egyezteti Kevin Feige leendő Star Wars-film rendezéséről

Egy örökkévalóságnak tűnik kivárni Kevin Feige Star Wars-filmjét, de lehet, megéri kivárni.

Úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas rendezőnek bejött ez az új, ismeretlen közeg, mert az Örökkévalók után egy másik franchise-nál is kirpóbálhatja magát – legalábbis úgy hírlik. A szuperhősök jól bekezdtek múlt héten a jegypénztáraknál, és ezután talán annyira nem is meglepő, hogy a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige állítólag megkereste Chloé Zhaót, hogy lenne-e kedve beleülni egy Star Wars-film rendezői székébe.

A film nem győzőtt meg mindenki kritikust, de a rajongók imádják a Marvel Studios legújabb filmjét (a Rotten Tomatoes-on 80%-os közönségpontszámmal rendelkezik szemben a szakmai 46%-kal). Az Örökkévalók nyitóhétvégéjére sem lehet panasz, még egy rekord is majdnem összejött a post-pandémiában, és Chloé Zhao minden bizonnyal az egyik legkeresettebb filmrendező lesz Hollywoodban. Feite többször dicsérte már a rendezőt, és néhány rossz kritika sem befolyásolja abban a Marvel atyaúristenét, hogy a jövőben egy másik nagy projekten dolgozzanak együtt.

Örökkévalók

Zhao már utalt rá, hogy visszatérne az Örökkévalók folytatására, de a film sajtókörútján nem titkolta érdőklését egy messzi-messzi galaxis projektje iránt sem. Egy nemrég megjelent cikk szerint Kevin Feige felkereste a rendezőt, hogy kézbevegye a készülő Star Wars-film irányítását. Erről a bizonyos Star Wars-kaland cselekményéről egyelőre semmi konkrétumot nem hallottunk, bár a Loki című Disney+ sorozat vezető írója, Michael Waldron egy ideje már dolgozik a forgatókönyvön Feige iránymutatásával.

A One Take News (és számos más megbízható forrás, köztük Jordan Maison) szerint Zhao a tárgyalások végső fázisába értek, és ő lehet majd a befutó a Lucasfilm titkos projektjére. Érdekes módon egyik forrás sem tagadta a hírt, abban viszont nincs egyetértés, hogy a tárgyalások hol tartanak. Egyesek szerint megbeszélések az utolsó részletekről egyeztetnek, míg mások szerint a dolog már eldőlt; akárhogy is, úgy tűnik, hogy Feige kezdettől fogva őt választotta.

Total
18
Shares
Previous Article
John Wick

Befejeződött a John Wick 4. forgatása, és a film címe is kiszivároghatott

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland szerint a Pókember: Nincs hazaút sötét, szomorú és brutális

Related Posts