Főoldal Filmek Charlie Cox odaszúrt a teóriagyártóknak, hogy Matt Murdock karakterét láttuk-e a Pókember: Nincs hazaút előzetesében
Filmek

Charlie Cox odaszúrt a teóriagyártóknak, hogy Matt Murdock karakterét láttuk-e a Pókember: Nincs hazaút előzetesében

Valószínűleg hazudik ezzel kapcsolatban, nem?

479
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

A Daredevil című sorozat sztárja, Charlie Cox reagált és egyben cáfolta azokat a pletykákat, miszerint az általa játszott Matt Murdock karakterét szúrhattuk ki a Pókember: Nincs hazaút első előzetesében. Arról a jelenetről van szó, amikor főhősünket kihallgatják a kapitányságon, s egy ismeretlen alak, feltűrt inggel rátenyerel az asztalra.

Még tavaly télen jelentek meg hírek, hogy Murdock bemutatkozhat a Marvel Moziverzum várva várt alkotásában. A pletyka azután jelent meg, hogy a Sony Pictures korábbi alkotásaiból több karaktert is visszahoznak. Alfred Molia később megerősítette, hogy Doctor Octopus visszatér, akit az előzetes végén már láttunk, de kaptunk utalást más karakterekre is, köztük például a Zöld manóra, a Homokemberre, Elektróra és még a Gyíkra is. Miközben a rajongók egy része arra keresi a választ, hogy a Gyíkot vagy Venomot láttuk az előzetesben, addig mások próbálják megfejteni a titokzatos inges alak kilétét.

Daredevil

Explicit módon még nem kapott megerősítést, hogy Charlie Cox visszatér, bár nehéz tagadni az ellenkezőjét, miután gyarapodnak a bizonyítékok, hogy Daredevil is bemutatkozik a Marvel Moziverzumban. A ComicBook készített interjút a Fenegyereket alakító színésszel, aki természetesen minden pletykát cáfolt ezzel kapcsolatban.

Megígérhetem, hogy azok nem az én alkarjaim. Nem hallottam ezeket a pletykákat, de biztosan nem az én Fenegyerekem. Én nem szereplek ebben a filmben. Ha ez igaz, akkor azt nem velem vették fel, hanem egy másik színésszel.

Charlie Cox

Persze nem ez lenne az első alkalom, hogy a színész tagadja a pletykákat. Korábban is úgy fogalmazott, hogy nem hallott ezekről a hírekről, és Matt Murdock biztosan nem fog feltűnni a Pókember: Nincs hazaút című filmben. Majd a mostani interjúban azzal állt elő, hogy milyen jó lenne, ha a Netflix más Marvel-sorozatából felbukkannának a jövőben.

A Marvel-filmek rajongójaként imádnám azokat a kis apróságokat, hogy hol itt, hol ott felbukkannának, de mivel a Netflix sorozatairól beszélünk, jogi okokból nem tudtuk annyit csinálni jogi okokból, nem tudom, hogy miért. De imádom az ötletet, hogy Jessica Jones és Matt feltűnjön a háttérben, vagy hogy Matt ügyvédként tanácsot adjon Peter Parkernek. Az nagyon-nagyon király lenne.

Határozottan menő lenne, ha Charlie Cox karaktere is megjelenne a filmben, és jelenleg minden erre utal. Hogy Jessica Jones szerepet kap, abban nem vagyunk biztosak, de hogy Matt Murdock mellett Karen Page (Deborah Ann Woll) is visszatér, abban is biztosak lehetünk, miután kiszúrták őt Kirsten Dunst oldalán a Nincs hazaút los angelesi pótforgatásán.

Ha minden jól megy, akkor a Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban, egy nappal korábban, december 16-án pedig a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.