Főoldal Filmek Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik
Filmek

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Éveken keresztül számolnak Margot Robbie karakterével.

488
Ragadozó madarak

Azzal az érdekes szituációval találta szembe magát a stúdió februárban, hogy a kritikusok világszerte elismerően nyilatkoztak a Margot Robbie főszereplésével készült Ragadozó madarak filmről, ennek ellenére a nézők nem tolongtak, hogy jegyet váltsanak a DC Moziverzum elborult női szuperhősfilmjére. Ez azonban nem vette kedvét a stúdiónak, aki jelentések szerint már dolgozik azon, hogy a The Suicide Squad után Harley Quinn rövidesen ismét visszatérjen.

Sokan úgy gondolják, hogy a rossz marketing és a helytelen cím vezetett a film bukásához, hiszen a Ragadozó madarak címe nem volt találó egy olyan karakterrel a főszerepben készült alkotásnál, ami az Öngyilkos osztag legjobb figuráját hozta vissza. Ezt később a Warner Bros. is belátta, s gyorsan Harley Quinn címre módosította több országban, de akkor már késő volt. A film a pozitív kritikák ellenére alul teljesített.

Harley Quinn jövőre biztosan ott lesz a filmvásznon James Gunn filmjében, de a DCEU Mythic értesülése szerint a stúdió már javában dolgozik Margot Robbie következő szerepén. Bár az oldal nem árult el konkrét részleteket erről a titokzatos projektről, ami akár lehet egy önálló film vagy a Ragadozó madarak árnyékában egy másik emancipációs őrült történet. Talán elkészül David Ayer rendezővel a sokat pletykált Gotham City Sirens című spin-off? Talán.

Érdekes és nagyon merész húzás lenne, ha a stúdió ezt a képregényt dolgozná fel, hiszen ez azt jelentené, hogy Harley Quinn Macskanővel és Méregcsókkal közösen lépne fel a bűnözők ellen, vagyis mivel a film jóval a The Batman eseményei után játszódna, Zoë Kravitz aligha lehetne Macskanő, ebből pedig egyenesen az következik, hogy egyszerre két iterációban is Macskanőt látnánk a filmvásznon. Nagyon merész és kockázatos húzás lenne a Warner részéről.

Ragadozó madarak
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...