Ragadozó madarak

A rossz Box Office adatok miatt a Warner Bros. átnevezte a Ragadozó madarakat a jobb bevétel reményében

A múlt héten bemutatott DC-film teljes címe a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), ám a Warner lerövidítette a címet, s a főszereplőre összpontosítanak.

A múlt héten bemutatott DC-film teljes címe a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), ám a Warner lerövidítette a címet, s a főszereplőre összpontosítanak.

Ezektől a számoktól még a Warner is jobb kezdésre számított, már csak annak függvényében is, hogy a kritikusok elégedettek voltak Margot Robbie főszereplésében készült Ragadozó madarakkal, de úgy tűnik, hogy ez nem volt elég a nézőknek, hiszen nagyon kevés nézőszámmal nyitott múlt hétvégén a film. Eleinte 50 millió dollárt jósoltak neki, majd a stúdió ezt 45-ra módosította, de még ennél is rosszabb számokat tudott felmutatni a film, hiszen az Államokban csupán 32 milliót, míg világszerte 82,1 millió dollárt hozott.

Kár tagadni, botrányos kezdést mutatott fel a film. A valaha volt leggyengébb első hétvégét tudja így felmutatni a Ragadozó madarak, hiszen ennél még az elképesztően sokat kritizált Öngyilkos osztag is többre volt képes. Pontosan 100 millióval többet termelt (eddig).

A Warner bukásról még hallani sem akar, mindent megtesz, hogy népszerűsítse a filmet. A legújabb próbálkozása éppen az, hogy a kissé eltúlzott filmcímet lecseréli, és egy sokkal rövidebb és hangzatosabb címen reklámozza a filmet. A Harley Quinn: Ragadozó madarak lett az új cím, a döntést pedig azzal indokolhatja a stúdió, hogy a narratíva és a vezető karakter miatt jobb, ha kiemelik a történetből Harley Quinnt, aki az egyik legkedveltebb karakter most a DC Moziverzumban. A legnagyobb amerikai mozihálózatok, a Cinemark és az AMC színházakban már meg is történt a névcsere.

Total
1
Shares
Previous Article

Új Sword Art Online előzetes érkezett

Next Article
Oscar

Oscar 2020: a nyertesek listája, köztük egészen nagy meglepetésekkel!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!