Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard rendezőként is kipróbálta magát Jon Favreau mellett a The Mandalorian forgatásán

Bryce Dallas Howard színésznő a The Mandalorian forgatásáról beszélt, hogy milyen érzés volt Jon Favreau producerrel együtt dolgozni.

Bryce Dallas Howard színésznő a The Mandalorian forgatásáról beszélt, hogy milyen érzés volt Jon Favreau producerrel együtt dolgozni.

A Jurassic World franchise sztárja azon kevés rendezők egyike, aki részt vehetett az első élőszereplős Star Wars-sorozat forgatásán, miután az egyes részeket más és más rendező gondozására bízták, így Bryce Dallas Howard is kipróbálhatta magát a messzi-messzi galaxisban. Azonban a színésznőnek nem ezt volt az első alkalom a kamerák túloldalán, ugyanis korábban több rövidfilmet is dirigált már.

A Torontói Filmfesztiválon éppen a Dads című dokumentumfilmet reklámozta, mikor Jon Favreau producerrel való együttműködéséről is beszélt egy keveset:

Rendezővé válni, része lenni a The Mandalorian-nak, olyan volt ez, mint… Jon [Favreau] még csak nem is ismert engem. Ez egy álom, ami több szinten is valóra vált. Ragyogó filmrendező, de még jobb mentor, aki pusztán meg akarja osztani a filmkészítés izgalmát és szenvedélyét, és hogy mi lehetséges. De mit sem foglalkozva a tulajdonjoggal. Lássunk előre, és nézzük meg, hogy mi történhet. Egy időben zajlott a Dads és a The Mandalorian forgatása, így azok a dolgok, amiket megtanultam Favreautól, teljes mértékig kamatoztattam a dokumentumfilmnél.

A franchise bizonyára nem ismeretlen a színésznő számára, hiszen az Oscar-díjas Ron Howard rendező lányáról van szó, aki a Solo: Egy Star Wars-történet forgatására ugrott be, miután Kathleen Kennedy kirúgta Phil Lord és Christopher Miller rendezőt. Amellett az évek alatt némi tapasztalatra is szert tett kisebb tévésorozatoknál, de most először tette próbára magát nagy költségvetésű projekt élén. Howard mellett még Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow és a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is forgatott részt az ősszel érkező sorozathoz.

The Mandalorian

Total
3
Shares
Previous Article
Sólyomszem

A Mad Men - Reklámőrültek írója, Jonathan Igla írja a Hawkeye Disney+ sorozat forgatókönyvét

Next Article
Hayley Atwell

Amerika Kapitány szerelme csatlakozott a Mission: Impossible 7. rész szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!