Wide Screen
Image default
Sorozatok

Bryce Dallas Howard rendezőként is kipróbálta magát Jon Favreau mellett a The Mandalorian forgatásán

Bryce Dallas Howard színésznő a The Mandalorian forgatásáról beszélt, hogy milyen érzés volt Jon Favreau producerrel együtt dolgozni.

A Jurassic World franchise sztárja azon kevés rendezők egyike, aki részt vehetett az első élőszereplős Star Wars-sorozat forgatásán, miután az egyes részeket más és más rendező gondozására bízták, így Bryce Dallas Howard is kipróbálhatta magát a messzi-messzi galaxisban. Azonban a színésznőnek nem ezt volt az első alkalom a kamerák túloldalán, ugyanis korábban több rövidfilmet is dirigált már.

A Torontói Filmfesztiválon éppen a Dads című dokumentumfilmet reklámozta, mikor Jon Favreau producerrel való együttműködéséről is beszélt egy keveset:

Rendezővé válni, része lenni a The Mandalorian-nak, olyan volt ez, mint… Jon [Favreau] még csak nem is ismert engem. Ez egy álom, ami több szinten is valóra vált. Ragyogó filmrendező, de még jobb mentor, aki pusztán meg akarja osztani a filmkészítés izgalmát és szenvedélyét, és hogy mi lehetséges. De mit sem foglalkozva a tulajdonjoggal. Lássunk előre, és nézzük meg, hogy mi történhet. Egy időben zajlott a Dads és a The Mandalorian forgatása, így azok a dolgok, amiket megtanultam Favreautól, teljes mértékig kamatoztattam a dokumentumfilmnél.

A franchise bizonyára nem ismeretlen a színésznő számára, hiszen az Oscar-díjas Ron Howard rendező lányáról van szó, aki a Solo: Egy Star Wars-történet forgatására ugrott be, miután Kathleen Kennedy kirúgta Phil Lord és Christopher Miller rendezőt. Amellett az évek alatt némi tapasztalatra is szert tett kisebb tévésorozatoknál, de most először tette próbára magát nagy költségvetésű projekt élén. Howard mellett még Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow és a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is forgatott részt az ősszel érkező sorozathoz.

The Mandalorian

Még több a témában...

A Disney elkaszálta Rian Johnson új Star Wars-trilógiáját?

Kévés Bence Mihály

Megvan, hogy ki lesz a The Mandalorian főszereplője?

Kévés Bence Mihály

Megvan, hogy miről fog szólni Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább