Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[DC FanDome] Brutális programokkal készülnek a DC FanDome szervezői, The Batman, The Flash, Az Igazság Ligája és még sok más helyet kapott

Őrült nagy programokkal készülnek a DC FanDome szervezői.

A Warner Bros. végre kiadta, hogy pontosan milyen programokkal készülnek a DC FanDome virtuális eseményre, amit augusztus 22-én tartanak majd. A listát nézve nem túlzás azt mondani, hogy egészen epikus tartalommal várják a rajongókat nyár végén, hiszen a legjobban várt alkotások mind ott lesznek, így Matt Reeves rendezőtől Batmannel is találkozunk majd az este folyamán.

De ne rohanjunk annyira előre, hiszen a show első állomása rögtön a Wonder Woman 1984 lesz, az idei év egyetlen DC alkotása, amit többször is el kellett halasztani különböző okok miatt. A tavaly télen bemutatott előzetest egy új videó követ, amiben reméljük, végre Gepárd is feltűnik. Erre utaló jeleket már kaptunk néhány napja a teaser előzetesekben, de mozgóképen még nem sikerült elkapni Diana hercegnő ősellenségét. Ezt követően a nagy port kavart The Flash következik. Ezra Miller főszereplő mellett Andy Muschietti rendező is feltűnik a porondon Barbara Muschietti producer és Christina Hodson forgatókönyvíró társaságában.

Természetesen James Gunn The Suicide Squad – Öngyilkos osztag is bemutatkozik majd, ahogy arra a rendező már többször is utalt az elmúlt hetekben. Nagyon várják már, hogy a Marveltől igazolt rendező mire képes a DC-nél, mit sikerült kihozni ebből az őrült folytatásból. Egy másik meglepetés vendég, Dwayne Johnson. A Szikláról néhány napja megjelent egy teaser előzetes Black Adam szerepében.

Bár itt fogják megosztani első részleteket Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatáról – hivatalos cím, első előzetes és bemutató időpontja is (?) -, az este főeseménye mégis a The Batman lesz, amire a rajongók már majdnem egy évtizede várnak. A panel bő harmincperces lesz, s a szervezők két meglepetés vendéggel is készülnek. Nagyon bízunk benne, hogy egy előzetest is villantanak.

A DC FanDome magyar idő szerint augusztus 22-én este 7 órakor kezdődik, amit természetesen élőben fogunk majd dokumentálni írásban az oldalon.

Még több a témában...

A The Batman előzetesből megfejtették Rébusz egyik áldozatát a rajongók?

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. hivatalosan is eltolta a Wonder Woman 1984 bemutatóját 2020 végére

Kévés Bence Mihály

Akár decemberre is eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat