Főoldal Játékok Gameplay felvétel érkezett az Atomic Heart next-gen változatából
Játékok

Gameplay felvétel érkezett az Atomic Heart next-gen változatából

Megmutatta magát a különös FPS.

690
JBcc9VNEzW9XFduANjVdh7

A sokak által csak “szovjet BioShock” néven jellemzett Atomic Heart létezéséről már két éve tudunk, a Mundfish fejlesztői azonban eddig nem sok részletet árultak el a projektről. Most azonban fény derült néhány dologra a történet és a next-gen verziók kapcsán.

t4spyvtcoYLusbN5CiAeYV

A sztori részleteit továbbra is igyekeznek titokban tartani a készítők, hogy teljes élményt élhessük át a megjelenéskor, azonban pár mondatot megsúgtak nekünk arról, mire számítsunk. A P-3 néven emlegetett főhőst fogjuk irányítani, akinek ki kell nyomoznia, mi az oka annak, hogy a robotok világszerte az emberek ellen fordultak. Az események a Szovjetunió elhagyatottabb vidékein zajlanak majd, a környezet és az ijesztő kinézetű robotok tehát gondoskodni fognak arról, hogy ne egy laza délutáni sétával érjen fel a gameplay. Egy nagyjából hét perces videót is kaptunk a next-gen verzióból, ami nagyjából visszaadja a hangulatot, amit várhatunk a játéktól. A látványvilág egyenesen elképesztő, mindenkinek ajánlott megtekintésre.

Habár az Atomic Heart PC mellett, PS4 és Xbox One gépekre is megjelenik, alapvetően a next-gen verziókra fókuszál a csapat, amiről több információt is megosztottak. A villámgyors SSD-nek hála a játékban nem lesznek töltőképernyők, és a fejlesztők elmondása szerint a PS5 és a Series X hardvere minden lehetőséget megad arra, hogy pontosan úgy nézhessen ki a játék, ahogy megálmodták.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...