Wide Screen
Image default
Játékok

Gameplay felvétel érkezett az Atomic Heart next-gen változatából

Megmutatta magát a különös FPS.

A sokak által csak “szovjet BioShock” néven jellemzett Atomic Heart létezéséről már két éve tudunk, a Mundfish fejlesztői azonban eddig nem sok részletet árultak el a projektről. Most azonban fény derült néhány dologra a történet és a next-gen verziók kapcsán.

A sztori részleteit továbbra is igyekeznek titokban tartani a készítők, hogy teljes élményt élhessük át a megjelenéskor, azonban pár mondatot megsúgtak nekünk arról, mire számítsunk. A P-3 néven emlegetett főhőst fogjuk irányítani, akinek ki kell nyomoznia, mi az oka annak, hogy a robotok világszerte az emberek ellen fordultak. Az események a Szovjetunió elhagyatottabb vidékein zajlanak majd, a környezet és az ijesztő kinézetű robotok tehát gondoskodni fognak arról, hogy ne egy laza délutáni sétával érjen fel a gameplay. Egy nagyjából hét perces videót is kaptunk a next-gen verzióból, ami nagyjából visszaadja a hangulatot, amit várhatunk a játéktól. A látványvilág egyenesen elképesztő, mindenkinek ajánlott megtekintésre.

Habár az Atomic Heart PC mellett, PS4 és Xbox One gépekre is megjelenik, alapvetően a next-gen verziókra fókuszál a csapat, amiről több információt is megosztottak. A villámgyors SSD-nek hála a játékban nem lesznek töltőképernyők, és a fejlesztők elmondása szerint a PS5 és a Series X hardvere minden lehetőséget megad arra, hogy pontosan úgy nézhessen ki a játék, ahogy megálmodták.

Még több a témában...

TESZT: art of rally

Sinka Tamás

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Fonyódi Dávid

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat