Bond lány főszereplésével készül Enyedi Ildikó új filmje!

Hamburgban a mai naptól kezdve forog A feleségem története, a forgatás később Budapesten és Máltán folytatódik.

Hamburgban a mai naptól kezdve forog A feleségem története, a forgatás később Budapesten és Máltán folytatódik.

.

Szerencsére egyre gyakrabb, hogy nagy sztárok Magyarországon forgatnak, de azért még ritkaságba megy, hogy külföldi sztárok tűnnek fel magyar alkotók filmjeiben. Az meg már tényleg fehér holló kategória, hogy pályájuk csúcsán tegyék. Az elmúlt húsz évből talán csak egyszer fordult elő ilyen (ha Antall Nimród Ragadozókját nem számoljuk) amikor Ralph Fiennes alakította Sors Ignácot a Szabó István rendezte A napfény ízében.

Ma újabb nagy névvel hosszabbodik a lista, ugyanis a zseniális Enyedi Ildikó (Testről és lélekről,  Simon Mágus, Az én XX. századom) az egyik legtehetségesebb francia színésznő Léa Seydoux (Adéle élete, Spectre, A Grand Budapest Hotel, Becstelen Brygantik) főszereplésével forgatja a Füst Milán adoptációját. A Nobel-díjra felterjesztett regény egy titokzatos története egy holland hajóskapitány és egy francia nő szerelmének, melyet több mint 20 nyelvre fordítottak le és világirodalom legnagyobbjai között tartják számon.

A magyar-német-francia-olasz koprodukció szinte all-star stábjában többek közt helyet kapott a holland Gijs Naber, Louis Garrel (Álmodozók), Funtek Sándor, Hajduk Károly és Mácsai Pál is. A forgatókönyvet természetesen Enyedi írja, az operatőr Rév Marcell, a vágó Szalai Károly, a látványtervező Láng Imola, a jelmeztervező Flesch Andrea, a VFX Supervisor Klingl Béla, a zeneszerző az olasz Teho Teardo.

A tervek szerint 2020 őszén kerül moziba.

Total
4
Shares
Previous Article
Jumanji

Dwayne Johnson forgatási képet osztott meg a Jumanji 3-ról

Next Article

Rekordösszegért készül a Halo Infinite!

Related Posts