007 Nincs idő meghalni

A 007 Nincs idő meghalni Bond-lánya csatlakozott a Dűne 2. részhez Lady Margot szerepében

Csupa világsztárokkal készül a Dűne 2. része.

A 007 Nincs idő meghalni című filmben szereplő Léa Seydoux hivatalosan is szerepet kapott Denis Villeneuve Dűne című filmjének második részében, és nem is akár milyen szerepet kapott a színésznő. A hírek szerint ő lesz majd Lady Margot, aki a Bene Gesserit tagja.

Denis Villeneuve várva várt folytatása a tavalyi Dűne folytatása egyre jobban felkelti az érdeklődésünket (nem mintha eddig nem lett volna nagyon várós), és egy újabb sztárral bővül a lenyűgöző szereplőgárda. Míg az első film csak a regény első felét dolgozta fel, a második rész Frank Herbert korszakalkotó sci-fi művének lezárása.

A regény számos szereplője még nem mutatkozott be Villeneuve Dűne adaptációjában, és a Deadline információi szerint Léa Seydoux Lady Margot-ja csak egy a sok közül, akik a második részben kapnak szerepet először. Seydoux a hollywoodi legenda Christopher Walken mellett fog szerepelni, mint IV. Shaddam császár, valamint mások mellett a Baz Luhrmann Elvis című filmjéből ismert Austin Butler, mint Feyd-Rautha, valamint a Marvel Studios Fekete Özvegy című filmjének és Sólyomszem című sorozatának sztárja, Florence Pugh, mint Irulan Corrino hercegnő is feltűnik még a folytatásban.

Frank Herbert regényében Lady Margot Hasimir Fenring gróf felesége és a Bene Gesserit nővére. Fenring feleségeként Lady Margot a Corrino-házhoz csatlakozott, bár hűsége a Bene Gesseritekhez fűzte, és megpróbálta figyelmeztetni Lady Jessica Atreides-t a Harkonnenek tervezett árulásáról, amikor az Atreides-ház az Arrakisra érkezett.

Denis Villeneuve rendezőtől a Dűne forgatókönyvén Eric Roth és Jon Spaihts dolgozott. Az első rész főszereplői Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem és David Dastmalchian. A sokan visszatérnek a folytatásban, illetve a direktortól korábban már megtudtuk azt is, hogy a második rész főszereplője Zendaya lesz, aki az első részben csak néhány percet kapott.

A Dűne második részét 2023. október 20-án fogják bemutatni kizárólag a mozikban.

007 Nincs idő meghalni
Total
2
Shares
Previous Article
Mad Max: A harag útja

Az első képek a Mad Max: A harag útja előzményfilm, a Furiosa forgatásáról

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

Christian Bale úgy mondott igent Gorr, az isteni mészáros szerepére, hogy azt sem tudta, mi az az MCU

Related Posts