A Hangya és a Darázs

Befejeződött A Hangya és a Darázs forgatása

Peyton Reed rendező Twitteren erősítette meg, hogy leforgatták A Hangya második részét.

Peyton Reed rendező Twitteren erősítette meg, hogy leforgatták A Hangya második részét.

Paul Rudd és Evangeline Lilly főszerepében érkező A Hangya és a Darázs című folytatás kicsivel több mint három hónapos munka után befejeződött a mai napon, csomagolhat a stáb. Peyton Reed rendező közösségi falán jelentette be, hogy elkészült a Marvel Moziverzum huszadik darabja.

A Marvel augusztusban jelentette be, hogy az atlantai Pinewood Studios falai között készül A Hangya-folytatása, és ez lesz az első olyan képregényfilm, ami a Bosszúállók: Végtelen háború után fog játszódni. Talán ezért is a nagy titkolózás, hiszen a cselekmény ismertetése spoilert jelenthet az áprilisban érkező Végtelen háborúra nézve.

Kevés információk birtokában annyi ismert, hogy Hannah John-Kamen játssza Ghost-ot, a film főgonoszát, visszatér Michelle Pfeiffer, aki az első részben Darázs volt – itt is csak flashbackben látjuk -, Laurence Fishburne, aki Bill Fostert alakítja, őt a képregények szerelmesei Black Goliath-nak vagy Giant Man-nek ismernek csak. A főszereplőt a Végtelen háborút túlélő Paul Rudd játssza, akinek szerepét korábban megerősítették a Thanos-szal történő összecsapásban.

A Hangya és a Darázs bemutatója 2018. július 6-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[FRISSÍTVE] Borítók és hivatalos képek a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Next Article

DJ-t is megmutatták Az utolsó Jedik legújabb tévészpotjában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!