x
Close


Közelgő események

Filmek

Batman újra Batpoddal száguldozik a The Flash forgatásán, miközben felrobbantja az útját elálló autókat

A múltkori után újabb képek Batman új járgányáról.

Batman újra Batpoddal száguldozik a The Flash forgatásán, miközben felrobbantja az útját elálló autókat
  • PublishedAugust 2, 2021

Még több forgatási képet kaptunk a The Flash című film glasgow-i forgatásáról. A múltkori képeken már láttuk Ben Affleck által játszott Batmant visszatérni, még ha nem is a színészt szúrtuk ki, hanem egy dublőrt láttuk motoron, most még jobb képsorozatot kaptunk Rick English kaszkadőrről, miközben motorral száguldozik a város utcáin.

Múlt héten egy aggasztó hírt kaptunk, hogy egy forgatási baleset miatt le kellett állítani a munkát, miután a Batpod ütközött az egyik operatőrrel, de szerencsére nem történt súlyos személyi sérülés, s már újra forog a film. Az egyik rajongói közösségi oldal osztott meg több új képet a munkáról, amin Rick English látható a Batpodon. Ő egyébként az egyik legnépszerűbb Batman dublőr, hiszen ő volt Robert Pattinson kaszkadőre is a The Batman forgatásán, most pedig alighanem Ben Affleck Sötét lovagját játssza el. Hivatalosan még nem mondták ki, hogy Affleck visszatér, Michael Keaton viszont az 1989-es film után újra felveszi a denevérember jelmezét.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.