Főoldal Sorozatok Az Obi-Wan Kenobi koncepciótervein Anakin és Obi-Wan nagy visszavágóját látjuk
Sorozatok

Az Obi-Wan Kenobi koncepciótervein Anakin és Obi-Wan nagy visszavágóját látjuk

Tényleg összejön a nagy visszavágó Anakin és Obi-Wan között.

177
Obi-Wan Kenobi

A tegnapi napon mindenki előzetest várt, de be kellett érnünk néhány tervvel a sorozathoz. A Disney+ Obi-Wan Kenobi sorozatának videója (nem előzetes!) koncepciórajzokat mutatott a kulisszák mögötti munkából, rajtuk többek között például Darth Vader fénykardpárbajozik egy jedilovaggal, aki minden bizonnyal régi mester, Obi-Wan Kenobi lesz, amire Kathleen Kennedy tavaly decemberben már utalt.

A Disney+-on már elérhető egyperces videó ugyan nem tartalmaz konkrét képkockákat a sorozatból, de kaptunk néhány koncepciós rajzot, hogy mit is várhatunk az egyik legjobban várt Star Wars-sorozattól. Bár a jedi háttal áll a közönségnek, de a legnagyobb magabiztossággal kijelenthetjük, hogy ez Ewan McGregor mint Obi-Wan Kenobi látható a képen. Hayden Christensen korábban már megerősítést nyert, hogy visszatér Darth Vader szerepében, és tudva, hogy a messzi-messzi galaxis legnagyobb visszavágójára kerül sor, kik mások lehetnének, mint maguk a főszereplők a terven.

“Az, hogy még egyszer egymásnak eshetünk, elég kielégítő lehet” – mondja McGregor a videóban, ami ráerősít arra, hogy a koncepciórajzon egy olyan jelenetet látunk, amit nem vetettek el, és valóban bekerült a sorozatba is.

“Nem tudtuk volna elmesélni Obi-Wan Kenobi történetét Anakin vagy Vader utalás nélkül” – árulta el Deborah Chow rendező a videóban, amely további koncepciórajzokat tartalmaz Darth Vaderről.

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. A tavalyi 2020 Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

Nemrég csomagolt össze a stáb, és az Obi-Wan Kenobi 2022-ben kerül bemutatásra. McGregor egy “nagyon különleges jelenetre” utalt a videóban, ami remélhetőleg egy hatalmas fénykard-összecsapást jelent Anakin és Obi-Wan között.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.