Obi-Wan Kenobi

Az Obi-Wan Kenobi koncepciótervein Anakin és Obi-Wan nagy visszavágóját látjuk

Tényleg összejön a nagy visszavágó Anakin és Obi-Wan között.

A tegnapi napon mindenki előzetest várt, de be kellett érnünk néhány tervvel a sorozathoz. A Disney+ Obi-Wan Kenobi sorozatának videója (nem előzetes!) koncepciórajzokat mutatott a kulisszák mögötti munkából, rajtuk többek között például Darth Vader fénykardpárbajozik egy jedilovaggal, aki minden bizonnyal régi mester, Obi-Wan Kenobi lesz, amire Kathleen Kennedy tavaly decemberben már utalt.

A Disney+-on már elérhető egyperces videó ugyan nem tartalmaz konkrét képkockákat a sorozatból, de kaptunk néhány koncepciós rajzot, hogy mit is várhatunk az egyik legjobban várt Star Wars-sorozattól. Bár a jedi háttal áll a közönségnek, de a legnagyobb magabiztossággal kijelenthetjük, hogy ez Ewan McGregor mint Obi-Wan Kenobi látható a képen. Hayden Christensen korábban már megerősítést nyert, hogy visszatér Darth Vader szerepében, és tudva, hogy a messzi-messzi galaxis legnagyobb visszavágójára kerül sor, kik mások lehetnének, mint maguk a főszereplők a terven.

“Az, hogy még egyszer egymásnak eshetünk, elég kielégítő lehet” – mondja McGregor a videóban, ami ráerősít arra, hogy a koncepciórajzon egy olyan jelenetet látunk, amit nem vetettek el, és valóban bekerült a sorozatba is.

“Nem tudtuk volna elmesélni Obi-Wan Kenobi történetét Anakin vagy Vader utalás nélkül” – árulta el Deborah Chow rendező a videóban, amely további koncepciórajzokat tartalmaz Darth Vaderről.

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. A tavalyi 2020 Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

Nemrég csomagolt össze a stáb, és az Obi-Wan Kenobi 2022-ben kerül bemutatásra. McGregor egy “nagyon különleges jelenetre” utalt a videóban, ami remélhetőleg egy hatalmas fénykard-összecsapást jelent Anakin és Obi-Wan között.

Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

A Marvel Studios bejelentette az Agatha: House Of Harkness és az Echo című Disney+ sorozatokat

Next Article
Dűne

A Dűne producere megerősítette, a második rész forgatása mikor kezdődik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!