Főoldal Sorozatok Az Obi-Wan Kenobi koncepcióterve megerősítette Trilla inkvizítort a Fallen Order játékból
Sorozatok

Az Obi-Wan Kenobi koncepcióterve megerősítette Trilla inkvizítort a Fallen Order játékból

Trilla életben maradt?

163

A tegnapi nap folyamán több koncepciós képet is megosztottak a jövőre érkező az Obi-Wan Kenobi című Disney+ sorozatról. A rajzok között láttunk terveket a nagy visszavágáról Obi-Wan és Anakin Skywalker között, de a legújabb képek azt is megerősítették nekünk, hogy Inkvizítorok is helyet kapnak a sorozatban. A lenti kép szerint egy Inkvizítor biztos szerepelni fog benne, a Fallen Order című játékból Trilla.

A sorozathoz készült tervek már a pénteki Disney+ nap előtt megjelentek (kiszivárgott) az interneten, és közöttük néhány nagyon érdekes koncepciórajzot kaptunk. Amellett, hogy először láthattuk Kenobi és Darth Vader karakterek terveit, az egyik képen tisztán kivehető az egyik inkvizítor, aki egy birodalmi hajóról szállt le néhány rohamosztagos kíséretében. Ezzel kapcsolatban több pletyka is keringett, hogy az Inkvizítorok fontos szerepet töltenek be a sorozatban, olyannyira, hogy az egyiket főszereplőként bélyegezték. A képen szereplő Inkvizítor kisértetiesen hasonlít a Star Wars Jedik című videojátékból ismert Második nővérre, Trilla Sudurira.

Egy probléma van csak ezzel, hogy az Obi-Wan Kenobi a Star Wars kánonban a Fallen Order után játszódik, és – spoiler vigyázat – Trilla nem éli túl a játékot, meghal a végén. A halál persze korántsem az utolsó állomás a messzi-messzi galaxisban, szóval nehéz megmondani, hogy valóban Trillát látjuk-e a képen, de az Inkvizítorban biztosak vagyunk.

Rengeteg spekulációt olvashattunk arról, hogy Trilla visszatérhet a sorozatban, de valószínűbb magyarázatnak tűnhet az, hogy a most kiszivárgott kép egyszerűen csak egy korai terv abból, hogy mit szerettek volna bemutatni a készítők. Trilla nem kérdéses a fotón, de ez még nem jelenti azt, hogy a karaktert a sorozatban is látjuk. De talán ma okosabbak leszünk, mert állítólag jön az első előzetes a sorozatból az este folyamán.

A sorozat 10 évvel az A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, amikor Obi-Wan elfogadta sorsát és megbarátkozott új életstílusával a Tatuinon. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során. Talán Darth Vader és egykori mestere régóta várt találkozója során előbbit maguk az Inkvizítorok fogják kísérni. A tavalyi 2020 Disney Investor Day alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy úgy írta le ezt a nagy találkozót, mint az évszázad visszavágója.

McGregor mellett Moses Ingram, Indira Varma, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie és a Halálos iramban 9. visszatérő sztárja is szerepel a sorozatban. Sung Kang néhány napja erősítette meg, hogy egy Erő-érzékeny karaktert játszik a sorozatban, illetve alátámasztja azt a nemrég felröppent pletykát, miszerint valójában az egyik Inkvizítort, az Ötödik Testvért fogja játszani a Disney+ képernyőjén a jövőre érkező szériában. De talán a legnagyobb meglepetést Hayden Christensen is visszatérése szolgáltatja Darth Vader szerepében, és erről a nagy visszatérésről már kaptunk néhány koncepciórajzot is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.

Mi lenne, ha...?
Előzetesek

Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese

A Mi lenne, ha...? 2. évadában újrajátsszák a vakandai csatát is, amiben...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

A Disney+ elárulta, mikortól streamelhető az Indiana Jones és a sors tárcsája

Már nem kell sokat várni az Indiana Jones és a sors tárcsája...