Az Igazság Ligája számai döntenek a Flashpointról

A Warner Bros. szeretné megvárni, hogyan teljesít Az Igazáság Ligája, és majd csak azután kezdik forgatni a Flashpoint-filmet.

A Warner Bros. szeretné megvárni, hogyan teljesít Az Igazáság Ligája, és majd csak azután kezdik forgatni a Flashpoint-filmet.

Az eddigi ismereteinkre hagyatkozva a Flashpointot lényegében egy Az Igazság Ligája folytatásnak is nevezhetnénk, melyben Flash és Wonder Woman már egészen biztos helyet kap. Most azonban egy egészen friss hírből kiderült, hogy a Warner Bros. szeretné megvárni a két hét múlva a mozikba kerülő Az Igazság Ligája bemutatkozását, mielőtt forgatni kezdenék a Flashpoint-filmet.

Jeffrey Dean Morgan korábban már utalt rá, hogy talán ő lesz Thomas Wayne a Flashpointban – hiszen Barry Allen visszamegy az időben, hogy megmentse édesanyját, s ekkor találkozik Batman apjával -, de a mai napon napvilágot látott hírek szerint nem eszik annyira forrón a kását, hiszen behúzták a fékeket a projektnél. A Variety riportere, Justin Kroll a lap tetején található videóban elmondja (28:02 percnél), hogy a stúdió megvárja a reakciókat, a rajongók miként fogadják a Ligát november 16-án.

Az előzetes számolgatásokból már kiderült, hogy a stúdiónak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a Flashpoint költségvetése elérheti Az Igazság Ligáját, és ha lesújtó kritikák jelennek meg, illetve a rajongók sem különösebben mutatnak érdeklődést a film iránt, akkor újra kell gondolni Flash önálló filmjét.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

WS Magazin 01 – Jurassic World 2., Őrzők, Logan spin-off, Venom és még sorolhatnánk

Next Article

Nemzetközi előzetest kapott a Star Wars: Az utolsó Jedik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!