Wide Screen
Image default
Filmek

Megerősítették Wonder Woman szerepét a Flashpointban

A Wonder Woman sikere után a Warner Bros. minden évre egy szerepet szán a Csodanőnek, most például a Flashpointban erősítették meg szerepét.

A Deadline erősítette meg, hogy Gal Gadot, mint Wonder Woman szerepelni fog Flashpointban, amit a stúdió nyáron jelentett be a Comic-Conon. A Flashpoint történetén Geoff Johns dolgozik, a Barry Allen főszereplőt Ezra Miller játssza, aki „visszafut” az időben, hogy megakadályozza édesanyja halálát, és egy új alternatív idősíkot teremtsen, mely örökre megváltoztatja a DC Univerzum jövőjét.

Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Gal Gadot aláírt volna a Flashpoint-filmre, de ez megegyezik a stúdió korábbi elképzelésével, hogy az Amazonok hercegnője minden évre kapjon egy képregényfilmet. A Wonder Woman 2. része 2019. december 13-án érkezik, a Flashpoint bemutatója valamikor 2020-ban lesz, a rendező kilétét eddig homály fedi. A két karakter első közös filmje idén november 16-án debütál Az Igazság Ligája címmel.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül

Kévés Bence Mihály

Meghal Az Igazság Ligája egyik kulcsszereplője?

Kévés Bence Mihály

Szuperhős Eredet: A Villám Család

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább