Wide Screen
Image default
Filmek

Megerősítették Wonder Woman szerepét a Flashpointban

A Wonder Woman sikere után a Warner Bros. minden évre egy szerepet szán a Csodanőnek, most például a Flashpointban erősítették meg szerepét.

A Deadline erősítette meg, hogy Gal Gadot, mint Wonder Woman szerepelni fog Flashpointban, amit a stúdió nyáron jelentett be a Comic-Conon. A Flashpoint történetén Geoff Johns dolgozik, a Barry Allen főszereplőt Ezra Miller játssza, aki „visszafut” az időben, hogy megakadályozza édesanyja halálát, és egy új alternatív idősíkot teremtsen, mely örökre megváltoztatja a DC Univerzum jövőjét.

Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Gal Gadot aláírt volna a Flashpoint-filmre, de ez megegyezik a stúdió korábbi elképzelésével, hogy az Amazonok hercegnője minden évre kapjon egy képregényfilmet. A Wonder Woman 2. része 2019. december 13-án érkezik, a Flashpoint bemutatója valamikor 2020-ban lesz, a rendező kilétét eddig homály fedi. A két karakter első közös filmje idén november 16-án debütál Az Igazság Ligája címmel.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Patty Jenkinsnek már terve van a Wonder Woman harmadik részre

Kévés Bence Mihály

Geoff Johns lemond a DC elnöki posztjáról, és ő írja a Zöld Lámpás új forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

WS Magazin 04 – Benne Végtelen háború képek és Deadpool 2. teaser

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább