Az Autobot Drift kapott egy ütős upgradet a Transformers 5-re

Michael Bay sok más szereplő mellett Driftet is visszahozta a Transformers 5: The Last Knight filmbe.

Michael Bay sok más szereplő mellett Driftet is visszahozta a Transformers 5: The Last Knight filmbe.

Jelenleg is tart a legújabb Transformers film forgatása a Paramount Pictures gyárnál. A rendező már több képet is megosztott a filmbarátokkal, hogy mire is számíthatunk az ötödik felvonásban. Elég ütősre sikerültek egyes képek! Megtudtuk, hogy visszatér Megatron nagyúr és Optimus Fővezér. Az Autobotok feje a távoli galaxisban egy kulcsot fog keresni Cybertron megmentéséért, Űrdongónak lesz a legütősebb verdája a szériában, de Barikád is visszatér a sok-sok egyéb, és eddig név nélküli Autobotok és Álcák mellett.

A címbe foglalt robotról is ejtsünk pár gondolatot – hiszen ő a cikk tárgya. Drifttel már az utolsó Transformers: A kihalás kora című filmben is találkozhattunk, igaz ott még a 2013-as Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse külsőben pompázott – az sem volt hétköznapi -, de a The Last Knightban a Mercedes AMG GT R fémvázban tűnik fel, angol hangját Ken Watanabe fogja kölcsönözni az Autobotnak.

A múlt...
A múlt…

Egy másik friss és fontos hír, hogy Santiago Cabrera is csatlakozott a forgatáshoz, sorakoznak a sztárok a listán. Szerepéről semmit nem tudni, továbbra is több a titok a filmről, mint ami kiszivárgott. A film középpontja Optimus Fővezér lesz, aki Kozmoszt fogja kutatni, hogy megtalálja, és választ kapjon a Teremtőktől, illetve életet leheljen a leigázott Cybertronba.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Tarzan legendája

Next Article

A szakértők odáig vannak a Han Solo-filmért

Related Posts