Aquaman Mera

Az Aquaman 2. producere szerint nem fordult meg a fejükben soha, hogy kirúgják Amber Heardöt

A stúdió nem fog reagálni a rajongói követelésekre.

Az online pletykák és a rajongók petíciója ellenére, akik még kampányt is indítottak Amber Heard leváltására, miután a Warner Bros. eltávolította Johnny Deppet a Legendás állatok franchise folytatásából, szó sem volt arról, hogy újraosszák Mera szerepét a DC Moziverzumban. Pedig még egy neves külföldi lap munkatársa is ténykényt közölte, hogy a Trónok harca sztárja lehet a befutó Mera szerepére, miután a Warner kirúgja Heardöt.

Tetszik vagy sem, Amber Heard jövőre visszatér Mera szerepében az Aquaman és az elveszett királyság című folytatásban. Peter Safran producer nemrég megerősítette, hogy meg sem fordult a fejükben, hogy kirúgják a színésznőt, hiába volt a rajongói indítvány, ők végig kitartottak Heard mellett. A színésznő tavaly megerősítette, hogy aláírt James Wan rendező folytatására. Az eset után sokan felháborodtak, amiért Heard hazudott volt párja, Johnny Depp ellen folytatott jogi eljárás bizonyos aspektusában – és arról, hogy jótékony célra adományozta a kártérítést -, ezért egyesek úgy vélték, hogy őt is ugyanúgy (vagy legalábbis részben) felelősségre kellene vonni. Őt nem büntették meg, Depp azonban elvesztette munkáját.

A Deadline kérdéseire Peter Safran producer megerősítette, hogy bár a Warner Bros. tisztában volt az ügy részleteivel, nem gondolkoztak el azon, hogy kirúgják a színésznőt.

Őszintén szólva, nem hiszem, hogy valaha is reagálni fogunk a rajongói nyomásra. Azt kell tenned, ami a legjobb a filmnek. Úgy éreztük, hogy ha James Wan és Jason Momoa benne van, akkor Amber Heardnek is szerepelnie kellene ebben a filmben. Tényleg ez az, ami számított.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mi történik Twitteren, de ez nem jelenti azt, hogy reagálni kell rá, vagy evangéliumként tekinteni rá, vagy engedni a vágyaknak. Azt kell tenned, ami a film szempontjából a legjobb, és igazából mi is itt kötöttünk ki.Peter Safran

Jason Momoa és Amber Heard mellett Patrick Wilson és Yahya Abdul-Mateen II már biztosan visszatérnek korábbi szerepükben, előbbit Orm királyként, utóbbit pedig Fekete Manta szerepében látjuk. Nagy a titoktartás a sztori körül, de egyesek szerint Manta lehet ezúttal a főellenség.

Az Aquaman 2. részét 2022. december 16-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Aquaman Mera
Total
1
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Disney keményen válaszolt a vádakra, miután Scarlett Johansson beperelte a stúdiót a Fekete Özvegy párhuzamos terjesztése után

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige is dühös a Disneyre, amiért streaming bemutatót kapott a Fekete Özvegy

Related Posts