Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II a Furiosa spin-off főszereplői

Anya Taylor-Joy kapta Furios szerepét.

Több nevet is bedobtak a kalapba az elmúlt időben, de néhány perccel korábban megerősítést kapott, hogy Anya Taylor-Joy főszereplésével készül a Mad Max: A harag útja spin-off, de mellette Chris Hemsworth a Thor franchise sztárja, valamint az Aquamanből Yahya Abdul-Mateen II is szerepet kap George Miller alkotásában.

George Miller rendező már korábban megerősítette, hogy egy olyan előzményfilmen dolgozik, aminek főszereplője Charlize Theron korábbi karaktere, Furiosa kerül középpontba. Bár Theron kiemelkedőt alakított a legutóbbi Mad Max alkotásban, sajnos a karakter megfiatalítása miatt nem tud visszatérni a szerepben. Ezzel kapcsolatban Miller úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretné, ha Theron újra eljátszhatná Furiosát a filmvásznon, ám a technika még nem teszi lehetővé ezt, ezért egy fiatalabb színésznőt kell a szerepre felkérni.

Többen is versenyben voltak a főszerepért, még az HBO gyártású Megszállottak viadala című sorozatból Jodie Comer neve is felmerült, de a Deadline értesülései szerint végül Az új mutánsok sztárja, Anya Taylor-Joy került ki győztesen. Hemsworth és Abdul Mateen karaktereiről nem esett szó, hogy milyen szerepet kapnak a filmben, ám előbbinél már korábban is pletykálták, hogy egy Dementus nevű gazembert játszik a filmben. A gonosztevőt korábban lélegzetelállítóan jóképűnek írták le, egy angyal arcúnak, ám egy homlokán egy mély seb található, amit fényes krómkapcsokkal öltöttek össze.

Szintén nem eset szó arról, hogy mikorra ütemezik a forgatást vagy a bemutatót, de nagyon jól állnak a projekttel, hiszen már javában folynak az előkészületek. Várhatóan Miller azután ássa bele magát a munkába, hogy elkészült a Three Thousand Years of Longing forgatásával.    

Anya Taylor-Joy
Total
1
Shares
Previous Article

Hozni fogja a 60 FPS-t a Yakuza: Like a Dragon, ez egy friss gameplayen látható is

Next Article
Pókember: Idegenben

Kész őrület, de állítólag már Tobey Maguire és Andrew Garfield is aláírt a Pókember 3. részre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!