Furiosa

Végjáték sztárját szemelték ki a Mad Max: Furiosa férfi főszerepére?

Chris Hemsworth lehet a Furiosa férfi főszereplője?

Miután George Miller megerősítette a franchise következő részét, minden figyelem a Mad Max: A harag útja előzményrészére összpontosul. A rendező korábban már megerősítette, hogy előzmény miatt sajnos Charlize Theron nem tud visszatérni Furiosa szerepében, hiszen az uncanny valley technika még nem tart ott, hogy számítógépekkel megfiatalítsanak bárkit egy ilyen jelentős alkotásban, ezért egy fiatalabb színészőre bízzák a szerepet.

A korábbi hírek szerint a női főszerepért versenyben van Anya Taylor Joy, illetve Jodie Comer is, most azonban a legújabb értesülések szerint a Warner Bros. a férfi főszereplőt alakító színészt is kinézte magának. Az már borítékolható, Tom Hardy karaktere nem tér vissza, amire a The Illuminerdi jelentése is ráerősített. A lap úgy tudja, hogy egy Dementus nevezetű új karaktert mutatnak be, és a szerepre Chris Hemsworth-ot, a Marvel sztárját nézték ki.

Dementus karakterleírásában olyan nagy jelzők szerepelnek, mint a lélegzetelállítóan helyes, egy angyal arcú, homlokán pedig egy mély heg húzódik végig, amit fényes króm kapcsokkal fogtak össze. A név és a karakterjellemzésből arra lehet gondolni, hogy ő lesz majd a film főellensége, de ezek pusztán csak spekulációk.

Nem tudni, hogy a stúdió megkereste-e már a színészt a szereppel, vagy sem, mint ahogy arról sem érkezett új hír, hogy a Trónok harca és az Örökkévalók sztárjával, Richard Madden-nel eljutottak-e egy találkozóig. A női főszereplő kilétét sem hozták még nyilvánosságra, de többen tudni vélik, hogy Jodie Comer kapja a szerepet. A spin-off rész még nagyon gyerekcipőben jár, pusztán az előkészületek kezdődtek meg, ám a rendező gyorsan szeretné tető alá hozni a filmet. Még nem kapott premier dátumot a film.

Total
18
Shares
Previous Article

Befutott a Marvel's Avengers utolsó előzetese

Next Article
Az Igazság Ligája

A Zack Snyder's Justice League előzetese után kemény szavakat kapott a rendező, aki most visszavágott a kötekedőknek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!