Jodie Comer

Jodie Comer is versenyben van Furiosa főszerepére a Mad Max-előzményfilmben

Mint tudjuk, George Miller egy Mad Max: A harag útja előzményfilmen dolgozik, aminek középpontjában egy fiatalabb Furiosa áll majd.

A Mad Max: A harag útja rendezője, George Miller nem árult el nagy titkot, mikor múlt héten bejelentette, hogy egy előzményfilmet forgat majd Furiosával a főszerepben, ám sajnos Charlize Theron nélkül, mert a rendező bevallása szerint az uncanny valley – így hívják azt a technológiát, amikor számítógépes effektek segítségével megfiatalítanak valakit, és az arcmimika és a fizika már majdnem élethű, de valami mégsem stimmel vele, és ez kizökkenti a nézőt – még nem tart ott, hogy egy idősebb színésznővel egy fiatalabb karaktert keltsenek életre.

Még márciusban röppentek fel olyan hírek, hogy a Megszállottak viadala című sorozat főszereplőjét is megformáló Jodie Comer is versenyben van Furiosa szerepére az előzményfilmben, amit most a The Hollywood Reporter megerősített. Ez minden, amit sikerült megtudni, de hogy sor került-e már meghallgatásra, nem tudni.

Egy másik pletyka szerint a szerepre bejelentkezett Az új mutánsok egyik mutánsát alakító Anya Taylor-Joy is, valamint az Örökkévalókból Richard Madden neve is felmerült egy titokzatos szerepre, akit csak úgy írtak le a lapok, mint egy lélegzetelállítóan jóképű, angyal arccal rendelkező férfit, akinek homlokán egy heg található, amit fényes króm kapcsokkal varrtak össze.

Furiosa
Total
9
Shares
Previous Article

PS4-re is jön a New Super Lucky's Tale

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!