Furiosa

Készül a Mad Max-előzményfilm, ám Charlize Theron nem tér vissza Furiosa szerepében

George Miller megerősítette, hogy készül az új Mad Max-film, ami egy előzményfilm lesz Furiosanak, azonban egy fiatalabb színésznőt keresnek a szerepre.

George Miller megerősítette, hogy készül az új Mad Max-film, ami egy előzményfilm lesz Furiosanak, azonban egy fiatalabb színésznőt keresnek a szerepre.

Noha már évek óta a levegőben van egy új Mad Max-film, de George Miller rendező csak most erősítette meg, hogy nagyon korai fázisban van a Mad Max: A harag útja egy előzményfilmje a rajongók kedvenc Furiosával a főszerepben. A karaktert legutóbb az Oscar-díjas Charlize Theron játszotta 2015-ben, ám mégis nélküle készül az előzményfilm.

Annak ellenére, hogy Theron maradandót alakított a filmben, Miller megerősítette azt is, hogy Theron nem fog visszatérni a szerepében, ugyanis egy 20 éves színésznőnek szeretné adni a szerepet, s már aktívan keresik a fiatalabb színésznőt a főszerepre. Legutóbb ezzel kapcsolatban felmerült Anya Taylor-Joy neve is Az új mutánsokból, hogy ő lehet a befutó.

Miller elismerte, hogy szándékában állt visszahozni Theront, de végül rájött, hogy a fiatalító technika nem igazán elérhető egy nagy költségvetésű akciófilm számára, s így lemondott inkább róla.

Hosszú ideig úgy gondoltam, hogy használhatjuk a számítógépes effekteket Charlize megfiatalítására, de nem hiszem, hogy még ott tartana a technika. Ennek ellenére merész próbálkozás volt Az írnél, de szerintem az uncanny valley még nem tart ott. Mindenki a megoldás küszöbén áll, különösen a japán videojáték tervezők, de azt hiszem, hogy még mindig egy meglehetősen széles szakadék van.

Az előzményfilm forgatókönyvével Miller és írótársa Nick Lathouris még A harag útja előtt végzett, azonban a forgatás napját még nem tűzték ki, és várhatóan újabb egy évet késnek vele, mert előbb a Tilda Swinton és Idris Elba főszereplésével be kell fejezni a Three Thousand Years of Longing munkáját, amit eredetileg tavaszra időzítettek, de a koronavírus-járvány miatt ezt is eltolták.

Total
5
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Daymare 1998

Next Article
Boba Fett

FEJTÁGÍTÓ: A Star Wars kánon már elmagyarázta, Boba Fett hogyan maradt életben A Jedi visszatér után

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!