Anya Taylor-Joy

Állítólag Anya Taylor Joy-t szemelték ki a Mad Max spin-off Furiosa szerepére

Nemrég a Mad Max: A harag útja rendezője, George Miller elárulta, hogy egy spin-offon dolgozik, főszerepben Furiosa fiatalabb alakjával.

Nemrég a Mad Max: A harag útja rendezője, George Miller elárulta, hogy egy spin-offon dolgozik, főszerepben Furiosa fiatalabb alakjával.

Nemrég megerősítették, hogy George Miller legendás filmrendező a Mad Max: A harag útja egy előzményfilmjén dolgozik, főszerepében pedig Furiosa egy fiatalabb alakjával, akit a legfrissebb hírek szerint az Új mutánsokból, vagy a Széttörvéből és az Üvegből ismerős Anya Taylor-Joy alakításában láthatunk majd.

A Variety értesülései szerint a rendező már több színésznővel is felvette a kapcsolatot – szigorúan távbeszélgetésről van szó Skype-on – , és köztük Anya Taylor-Joy neve is szerepel, akik majd eljátszhatják Furiosát fiatalabb alakjában. Nyilvánvalóan még korai lenne kőbe vésni Taylor-Joy szerepét a történetben, hiszen még javában folynak a meghallgatások, de remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk, és többet megtudunk a titokzatos projektről.

A lap továbbá megjegyezte, hogy Taylor-Joy mellett még Jodie Comer a Megszállottak viadala-sorozatból is versenyben van Furiosa szerepére. Ami pedig a férfi szerepet illeti, korábban arról lehetett hallani, hogy az előzményfilm férfi főszerep kiszemeltje Yahya Abdul-Mateen II a Watchmenből és az Aquamanből, azonban arról nem esett szó, hogy itt a tárgyalások megrekedtek vagy sikerült megegyezni.

Miller várhatóan csak azután kezdi a Mad Max spin-off előkészületét, miután végzett a Three Thousand Years of Longing következő filmjével, és erre alighanem legkorábban 2021-ben kerül majd sor, legalábbis ez volt a terv, de a koronavírus-járvány még ebbe is beleszólhat, mint sok másba.

Total
1
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Epikus csaták várhatóak a Legendás Állatok harmadik részében

Next Article

Új trailer a Resident Evil 3 Remake-hez

Related Posts