The Falcon and the Winter Soldier

Anthony Mackie véleménye szerint a The Falcon and the Winter Soldier egy hatórás Marvel-film lesz

Nem sorozat, hanem egy hatórás Marvel-film!

A Bosszúállók: Végjáték eseményei után talán nem meglepő, hogy Sólyom és Bucky közös sorozatát várjuk leginkább, hiszen a történet ott folytatódik, ahol Steve Rogers átnyújtotta a pajzsot barátjának, Samnek. Nem sokat tudni a sztoriról, mindössze a kiszivárgott forgatási képekből lehet kiindulni, s úgy tűnik, hogy ez nem tetszett az amerikai kormánynak, ők saját fennhatóságuk alá szeretnék vonni a Bosszúállókat.

A sorozatból alig maradt hátra valami, ahogy azt Sebastian Stan korábban megerősítette, és a csapat úton van Prágába, hogy befejezzék azt a kicsit is. A sorozatról kérdezték a film másik főszereplőjét, Anthony Mackie-t, hogy írja le a sorozatot, aki nemes egyszerűséggel csak a Marvel Studios szokásos filmgyártásához hasonlította, vagyis inkább egy hat- vagy nyolcórás filmnek ígérkezik, mintsem egy Disney+ sorozatnak.

Korábban már készültek Marvel-sorozatok, de azok még nem a Marvel Studios keze alatt, hanem a Netflix és már társaságok csaptak rá a lehetőségre, most azonban a Disney+ streamingszolgáltatóval új fejezet kezdődik, s a mozifilmek mellett már sorozatokkal is bővül a Marvel Moziverzum. Az első ilyen sorozat éppen a The Falcon and the Winter Soldier lesz, ami a tervek szerint augusztus végén érkezik, noha megerősítést ez még nem kapott. A gondot most az jelentheti, hogy a koronavírus-járvány miatt le kellett fújni a forgatást tavasszal.

A Disney korábban elmondta, hogy nem aprózzák el a sorozatokat, 100 millió dollárt meghaladó büdzséből gazdálkodnak ezek a produkciók, szóval a megszokott minőséget hozni tudják majd. Miközben a Variety beszélgetett a színésszel, azt is elárulta, hogy olyan érzés volt dolgozni a sorozaton, mint egy több órás filmen.

Pontosan úgy fényképzetük, mint egy filmet. Mindenki, aki korábban dolgozott TV-nél, azt mondta, hogy soha nem dolgozott még ehhez fogható sorozaton. A forgatás tényleg olyan érzés volt, mint mikor egy filmet forgatunk, amit aztán részekre vágunk. Tehát egy kétórás film helyett egy hat- vagy nyolcórás film készül.

Már így is árgus szemekkel figyeltük a sorozatról szóló híreket, ezután még inkább várjuk az augusztus végi bemutatót, s csak remélni tudjuk, hogy nem szól közbe a világjárvány, s tartani tudják magukat az ütemtervhez. A Marvel egyik dolgozója korábban úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-filmnek nincs hatása a sorozatra.

The Falcon and the Winter Soldier
Total
2
Shares
Previous Article
James Gunn

A Disney kérésére James Gunn törölte A galaxis őrzői egyik poénját

Next Article

Hamarosan érkezik a PSVR támogatás a Dreamsbe

Related Posts