Wide Screen
Image default
Sorozatok

Anthony Mackie közösségi oldaláról tudjuk, hogy forog a The Falcon and the Winter Soldier

Az új Amerika Kapitány közösségi oldaláról származik a legfrissebb hír, hogy forog a Disney+ első Marvel-sorozata.

A Bosszúállók: Végjáték utolsó képsoraiból tudjuk, hogy ki váltja majd Amerika Kapitányt. Miután a Kapitány visszavitte a Végtelen Köveket a múltba, egy időre ott maradt, és ahogy mondani szokás „boldogan éltek, míg meg nem haltak” Peggyvel. Majd Rogers idős korában visszatért a fő idősíkba, hogy átnyújtsa a pajzsot és az Amerika Kapitány címert barátjának, Samnek.

Sólyom és Bucky közös kalandjáról már régóta pletykáltak, amit a júliusi San Diego-i Comic-Conon megerősítettek végre és egy premiert is kapott a november 12-én induló Disney+ streamingszolgáltatón. A sztoriról kevés információt osztottak meg, csak annyit tudni, hogy a duóra fókuszál majd, a Végjáték után játszódik, egyszóval azt dolgozza fel, hogy Sólyomból minként válik Amerika Kapitány. Ezt viszont sokan nem nézik jó szemmel a vezetőségben, és lényegében ez szolgáltatja az alapkonfliktust.

Anthony Mackie csak néhány napja csatlakozott az Instagram közösségéhez, de máris fontos bejelentést tett, megtudtuk tőle, hogy már forog Sebastian Stannel közös sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Which do you choose?

Anthony Mackie (@anthonymackie) által megosztott bejegyzés,

Ebből aztán sok mindent nem hámoztunk ki, csak a legfontosabbat, hogy hivatalosan is kezdetét vette a 2020. őszére kiírt sorozat forgatása. A sorozatban Anthony Mackie és Sebastian Stan főszereplőkön kívül visszatér még a nagyon bájon Sharon Carter ügynök (Emily VanCamp), akivel legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkoztunk.

Bucky és Sólyom

Még több a témában...

A Bosszúállók 3 egyik fényképe leplezte le, hogy Doctor Doom visszatért a Marvelhez?

Czanik Gergely

Scarlett Johansson ezekhez a filmekhez hasonlította a Fekete Özvegy-filmet

Kévés Bence Mihály

Fekete Özvegy is feltűnik majd a Pókember: Hazatérésben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább