Főoldal Sorozatok Anthony Mackie közösségi oldaláról tudjuk, hogy forog a The Falcon and the Winter Soldier
Sorozatok

Anthony Mackie közösségi oldaláról tudjuk, hogy forog a The Falcon and the Winter Soldier

Az új Amerika Kapitány közösségi oldaláról származik a legfrissebb hír, hogy forog a Disney+ első Marvel-sorozata.

523
The Falcon and the Winter Soldier

Az új Amerika Kapitány közösségi oldaláról származik a legfrissebb hír, hogy forog a Disney+ első Marvel-sorozata.

A Bosszúállók: Végjáték utolsó képsoraiból tudjuk, hogy ki váltja majd Amerika Kapitányt. Miután a Kapitány visszavitte a Végtelen Köveket a múltba, egy időre ott maradt, és ahogy mondani szokás „boldogan éltek, míg meg nem haltak” Peggyvel. Majd Rogers idős korában visszatért a fő idősíkba, hogy átnyújtsa a pajzsot és az Amerika Kapitány címert barátjának, Samnek.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Sólyom és Bucky közös kalandjáról már régóta pletykáltak, amit a júliusi San Diego-i Comic-Conon megerősítettek végre és egy premiert is kapott a november 12-én induló Disney+ streamingszolgáltatón. A sztoriról kevés információt osztottak meg, csak annyit tudni, hogy a duóra fókuszál majd, a Végjáték után játszódik, egyszóval azt dolgozza fel, hogy Sólyomból minként válik Amerika Kapitány. Ezt viszont sokan nem nézik jó szemmel a vezetőségben, és lényegében ez szolgáltatja az alapkonfliktust.

Anthony Mackie csak néhány napja csatlakozott az Instagram közösségéhez, de máris fontos bejelentést tett, megtudtuk tőle, hogy már forog Sebastian Stannel közös sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Which do you choose?

Anthony Mackie (@anthonymackie) által megosztott bejegyzés,

Ebből aztán sok mindent nem hámoztunk ki, csak a legfontosabbat, hogy hivatalosan is kezdetét vette a 2020. őszére kiírt sorozat forgatása. A sorozatban Anthony Mackie és Sebastian Stan főszereplőkön kívül visszatér még a nagyon bájon Sharon Carter ügynök (Emily VanCamp), akivel legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkoztunk.

Bucky és Sólyom

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események