x
Close


Közelgő események

Filmek

Amit eddig tudunk a Jurassic World 2-ről

A Jurassic World következő része 2018 nyáron érkezik a mozikba Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésében.

Amit eddig tudunk a Jurassic World 2-ről
  • Publishedaugusztus 29, 2016

A Jurassic World következő része 2018 nyáron érkezik a mozikba Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésében.

Kevesebb, mint két év van már csak, hogy bemutassák a következő dinós kalandot a mozikban, de a film már hamarosan forog a stúdiónál. Összeszedtük, hogy mit tudunk eddig a filmről ebben a korai időszakban. Első és legfontosabb, hogy tudjuk azt, mikor mutatják be a mozikban, kik fognak benne játszani, ki rendezi, és már amolyan online-nem hivatalos pilot-ot is lehetett találni az interneten a Jurassic World 2-ről.

Több, mint 20 év telt már el, hogy Steven Spielberg bemutatta a Jurassic Park első részét, ami még mindig napjaink egyik legjobb filmje. Nincs olyan ember, akinek ne a Jurassic Park ugrana be a filmes szakmából, ha meghallja a dinoszauruszok nevét. Sok év kihagyást követve elkészítették második, illetve harmadik részeket is, majd mindenki azt várta, hogy mikor érkeznek a további kalandok. 2014-ig kellett várnunk, akkor tértek vissza a mozikba a dinók, de a film címe már Jurassic World lett.

Kellemes csalódást okozott mindenkinek, főleg a kritikusok körében a legfrissebb rész, s ezt mi sem bizonyítaná jobban, hogy jelenleg is 71 százalékon áll a Rotten Tomatoes oldalán – az oldal ismerős lehet, épp velük pereskednek Az öngyilkos osztag rajongói. Még ennél is beszédesebb az, hogy 1,67 milliárd dollárt forgalmaztak belőle, sokáig Box Office rekordot is tartotta. A Legendary és a Universal Pictures gyorsan zöld utat is adott a második résznek, de úgy tűnik, hogy nem akarják siettetni a dolgokat, szépen-lassan futnak csak neki a második felvonásnak – majdnem két évük van.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.