Főoldal Játékok Készül az új túlélős Jurassic Park-játék
Játékok

Készül az új túlélős Jurassic Park-játék

A Jurassic Park: Survival méltó módon bővítheti az eredeti park történetét.

300
Forrás: https://jurassicparksurvival.com

Lezajlott az idei The Game Awards, amelyen ha a győztes játékok nem is, de az egyéb bejelentések annál nagyobb meglepetéseket okoztak. Többek között készül a Jurassic Park: Survival, melyben nem kevesebb, mint a túlélésünk lesz a tét.

A játék történetéről és koncepciójáról ugyan még nem derült ki sok minden, de az alábbi kedvcsináló egy olyan élményt ígér, mely méltó módon bővítheti az eredeti park történetét. A sztori egy nappal a Jurassic Park eseményei után indul majd, és az InGen egy hátramaradt tudósát, Dr. Maya Joshit kell valahogy egy darabban kijuttatnunk a Nublar szigetről. Az előzetesben látható utolsó képsorok egy belső nézetes, egyszemélyes, akció-kalandjátékot vetítenek előre, megannyi dínóval, akadállyal, ismerős helyszínekkel és jókora parafaktorral.

„Élj túl ebben az izgalmas, belső nézetes akció-kalandban, az InGen kutatója, Dr. Maya Joshi bőrébe bújva, aki sajnos nem tudta elhagyni a Nublart, és fedezd fel a történet egy eddig ismeretlen oldalát. Izgalmas találkozások közepette tapasztald meg a dinoszauruszok nyújtotta veszélyeket és létezésük csodáját, de vigyázz, hisz alkalmazkodnak, úgy ahogy egyszer John Hammond megálmodta” – olvasható a hivatalos leírásban.

A játék a felfedett információk és a képsorok alapján még a korai fejlesztési szakaszban lehet, így megjelenési dátum sincs még kilátásban. A fejlesztő a Saber Interactive és PC-re, PS5-re, illetve Xbox Series S/X-re várható a megjelenés.

Érdekesség, hogy a kétezres évek elején ugyanezen címmel tervben volt egy túlélős akciójáték a Savage Entertainment jóvoltából, csakhogy ez pénzügyi és egyéb problémák miatt végül meghiúsult. Reméljük, ezúttal tényleg kitárja majd a park a kapuit, hogy aztán félelmünkben az első kanyarban elátkozhassuk a pillanatot, mikor beléptünk rajta.

Forrás: Destructoid
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Game Awards 2023 Christopher Judge
Játékok

Kiakadtak a Call of Duty fejlesztői a The Game Awards poénján

Christopher Judge beszólását több jelenlegi és volt Call of Duty fejlesztő rosszul...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

Marvel's Blade
BREAKINGJátékok

Új Penge játékon dolgozik a Bethesda stúdiója

Marvel’s Blade játékot készít a Dishonored és a Deathloop fejlesztője