Kevin Feige

Állítólag a Marvel Studios prioritásként kezeli a Disney+ sorozatokat, de ez nem veszélyezteti a filmeket

A Marvel nagyon komolyan gondolja a sorozatokat.

A Marvel Studios nem viccelt, mikor bejelentették, hogy a filmek mellett sorozatokkal is gazdagítják a Marvel Moziverzum palettáját. A Disney+ streamingszolgáltató startja óta több sorozatot is bejelentettek, és az idei évben két premierre sor is került volna, azonban a COVID keresztülhúzta a stúdió számítását, ezért el kellett halasztani jövő év elejére a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier bemutatóit.

Kevin Feige és a cég számára ezek a sorozatok az elsődlegesek, de ez nem jelent rosszat a filmekre nézve. Tegnap este röppent fel a hír, miszerint a stúdió kitűzte a Fekete Párduc 2. forgatás időpontját. Sőt, már a főellenség szerepére is kiszemelték a Netflix gyártású Narcos: Mexikó című sorozat sztárját. Sokan úgy gondolták Chadwick Boseman halála után, hogy a Marvel Studios el fogja tolni a film bemutatóját egy későbbi időpontra, ám a dolgok állása szerint valamit sikerült kitalálniuk. A jelentés szerint Shuri nagyobb szerepet kaphat majd a történetben, ami azt a teóriát erősítheti meg, hogy ő lesz a következő Fekete Párduc.

Rendkívül mozgalmas éve lesz jövőre a stúdiónak, hiszen három filmet is bemutatnak majd 2021-ben (a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, az Örökkévalók), és legalább három vagy jobb esetben négy sorozatot (a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier, a Loki) is láthatnak a Marvel rajongók a Disney+ platformon. A már premierre jelölt sorozatok mellett pedig számos másik sorozaton dolgozik a Marvel Studios. Éppen néhány napja kaptunk hírt arról, hogy az Iman Vellani főszereplésével készülő Ms. Marvel megkapta a jelzést, s Atlantában filmezik az új szuperhős kalandját. Bennfentesek arról számoltak be a The Hollywood Reporter lapnak, hogy ezek a sorozatok erősen Kevin Feige és a producerek irányítása alá tartoznak, ami annyit jelent, hogy perpillanat elsődlegesek a sorozatok. Ezt igazolja egy korábbi hír is, miszerint horribilis összegből készülnek ezek a sorozatok.

Más szóval nincs ok attól tartani, hogy a következő években a filmeket felváltják majd sorozatokkal. A Marvel Studios abban bízik, ahogy arra korábban is utaltak már, hogy ezek az új karakterek a sorozatokban idővel majd a filmvásznon is szerepet kapnak, ezt a folyamatot pedig egy hosszú és gondos tervezés előzi meg.

Total
97
Shares
Previous Article

TESZT: Overcooked! All You Can Eat

Next Article

KRITIKA: Téboly

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!