x
BREAKING Előzetesek

Alig hiszünk a szemünknek, de végre bemutatták az Új mutánsok vadonatúj előzetesét

Örömteli pillanat, mert két év után végre előzetest kapott az Új mutánsok, pedig a rajongók már temették a projektet.

  • Publishedjanuár 6, 2020

Örömteli pillanat, mert két év után végre előzetest kapott az Új mutánsok, pedig a rajongók már temették a projektet.

2017. októbert írunk, amikor a 20th Century Fox kiadta az első Új mutánsok előzetest, most csaknem két évvel az első előzetes után végre bemutatták az új előzetesét, és ha minden jól megy, akkor négy hónap múlva a mozikban is látható lesz a Fox éra idején készült utolsó X-Men-film.

Sok mindenen ment keresztül az Új mutánsok, hiszen Josh Boone több jelenetet is újraforgatott a stúdió kérésére, majd pletykák szerint Fox annyira reménytelen helyzetbe került, hogy kukázni szerette volna a filmet, ám jött a Disney, aki úgy döntött, hogy idén áprilisban műsorra tűzi. A rendező épp a napokban erősítette meg, hogy eredeti vágásban kerül bemutatásra, csak akkor azt nem értjük, hogy mi tartott eddig, miért kellett többször is elnapolni a bemutatót, és miért rendeltek el pótforgatást.

Az új előzetes nem finomkodik, nem fél megmutatni a mutánsokat és a főszereplők szuperképességeit sem. Még arról is látunk jelenetet, ahogy a Démon Medve szembeszáll Anya Taylor-Joy karakterével, Magik-kal, miközben az égen keresztül teleportálja magát, kezében a képregényekből ismerős Soulsword karddal.

Megfigyelhető, hogy nyomokban még mindig megtalálhatók a horrorelemek a filmben, melyek minden bizonnyal a rengeteg pótforgatásnak köszönhető, hiszen az egyik ok, amiért elrendelték a forgatást, hogy nem volt elég ijesztő a film, kevés horrorelemet használt. De az eredeti szereplőgárdához új karakter is csatlakoztak, akik csak később kaptak szerepet a filmben.

Az Új mutánsok bemutatója azért is annyira meglepő, mert a Marvel Studios kezébe hullott franchise újraindításán dolgozik most, de úgy tűnik, hogy Josh Boone elképzelése nem rondított bele az eredeti tervbe, noha a Disney külön kérte, hogy kerüljék a mutáns utalásokat a filmben, hogy véletlenül se legyen összekeverhető a Marvel Moziverzum alkotásaival majd.

Az Új mutánsok bemutatója április 2-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.