Everett Ross

Alig felismerhető Martin Freeman karaktere, Everett Ross a Black Panther: Wakanda Forever forgatásán

A legutóbbi szerepe óta szakállat növesztett az ügynök.

Több forgatási kép is megjelent már a nagysikerű Fekete Párduc folytatásáról. A korábbiakban kiszúrtuk Dominique Thorne karakterét, azt a Vasszívet, akiről korábban azt gondoltuk, hogy majd az önálló Disney+ sorozata fog debütálni, ehhez még azt megelőzően a filmvásznon láthatjuk Vasember egyik nagy rajongóját.

Martin Freeman az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben mutatkozott be, majd a folytatásban Everett Ross T’Challe szövetségese lett az önálló Fekete Párduc-filmben. Legközelebb pedig a Black Panther: Wakanda Forever című folytatásban tér vissza. A szakállnak köszönhetően öregebbnek tűnik, mint mikor utoljára láttuk. De valószínűleg ennek nyomós oka lesz, hogy miért kapott öregebb megjelenést Freeman karaktere a második részre. Azzal is magyarázhatják, hogy Ross ügynök nem porladt el Thanos csettintésétől, szóval az elmúlt öt év nyomait fedezhetjük fel a karakter arcán.

A karakter szerepéről nem sokat tudni, ahogy magáról a cselekményről sem, de várhatóan Ross továbbra is Vakanda oldalán áll, s az egyik legnagyobb szövetségese lesz Shurinak T’Challa halála után. A Marvel Studios még nem árulta el, hogy milyen irányba viszik a történetet, mindössze csak azt erősítették meg, hogy nem fogják újraosztani a tragikus hirtelenséggel elhunyt Chadwick Boseman szerepét. Nemcsak casting nem lesz, de VFX-et sem fognak használni.

Az egyik lehetséges utód Shuri (Letitia Wright), akiben tovább élhet a Fekete Párduc szelleme és öröksége, bár egyesek inkább azt szeretnék, ha M’Baku tisztelegne régi ellensége előtt azzal, ha Vakanda védelmezőjének címét megkapná. Nemrég szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a folytatásban a Narcos Mexico színésze, Tenoch Huerta fogja életre kelteni a tengerészgyalogos hírében álló Namort, vagyis Atlantisz és Vakanda párharcát dolgozhatják fel. Ezt a hírt még senki sem erősítette meg, de több erre utaló jel is van, hogy Namor lehet a főellenség.

Fekete Párduc: Vakanda légy áldott premierjére 2022. július 8-án kerül sor az amerikai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Flash

Henry Braham operatőr szerint a The Flash igazán nem egy képregényfilm lesz

Next Article
Top Gun

Tom Cruise nem csinálta volna meg a Top Gun folytatását, hacsak nem szerepel benne Val Kilmer

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!