Thanos Végtelen Kesztyű

Akár így is kinézhetett volna a Végtelen Kesztyű a Végtelen háborúban

Több koncepciós rajz is megjelent a Végtelen Kesztyűről, amik merőben más képet mutatnak attól, amit láttunk a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Több koncepciós rajz is megjelent a Végtelen Kesztyűről, amik merőben más képet mutatnak attól, amit láttunk a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója óta tudjuk, hogy a rettegett Thanos lecsapott az univerzumra, felhasználta Végtelen Kövek és a Végtelen Kesztyű erejét, s egy csettintéssel kiirtotta az élőlények felét. Most azonban több rajz is megjelent a film korai terveiből, rajtuk a Végtelen Kesztyű egy alternatív megjelenésével.

A Marvel Studios vezető vizuális effektért felelős szakembere, Anthony Francisco művész közösségi oldalán osztott meg néhány alternatív megjelenést a Végtelen Kesztyűről. Francisco a bejegyzés alatt elmondja, hogy ezek azok a koncepciós tervek, amiket a Végtelen háborúhoz készített.

Francisco korábban arról is megosztott terveket, hogyan képzelte el a végső összecsapást, amelyben Thanos és Doctor Strange feszült egymásnak a Titánon.

Azt még nem tudjuk, hogy a Végtelen Kesztyű mennyire sérült meg a Végtelen háború végén, mikor Thanos felhasználta a Végtelen Köveket, hogy eltörölje a fél univerzumot, de egy rajongói elmélet szerint a Végtelen Kesztyű ráolvadt a titán karjára, s ezért nem vette le a Bosszúállók: Végjáték előzetesében, holott akkor már nem volt indokolt a viselete. Joe és Anthony Russo rendezők a DVD-n fellelhető extra tartalom között úgy fogalmaztak, hogy Thanos súlyos árat fizetett a Megtizedelésért, feláldozta lányát, Gamorát, ugyanakkor fizika következményei is lesznek tettének. A fizikai sérülést akár arra is érthetjük, hogy Thor mellkasába döfte a Vihartörőt, vagy megégett a karja, de valószínűbb arra értették, hogy a Végtelen Kesztyű ráolvadt a karjára.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
11
Shares
Previous Article
Uncharted

Rendezőre talált az Uncharted, és még mindig Tom Hollandé a főszerep

Next Article
Pókember: Idegenben

Megerősítették, hogy mikor játszódik a Pókember: Idegenben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!