Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Nem tudjuk kifejezni, mennyire várjuk a Wonder Woman 1984 bemutatóját.

Egy ideális világban már rég túl lennénk a Wonder Woman 1984 bemutatóján, s nem arról kellene cikket írni, hogy mi fog történni a filmben, és éppen milyen promóciós anyagot tettek közzé az egyik nagy magazin címlapján. Sajnos a koronavírus-járvány miatt többször is el kellett halasztani a premiert, s jelen körülmények között még abban sem lehetünk biztosak, hogy 2020-ban beülhetünk a folyatásra.

A Warner Bros. behúzta a kéziféket, miután a premiert október 2-ára tolta, de még ahogy mondtuk, ez sem kőbe vésett időpont. Jól mutatja a bizonytalanságot, hogy mindössze a tavaly decemberben bemutatott előzetest láttuk eddig a filmből, és új videóról még hallani sem lehet. Be kell érnünk néhány címlapképpel és kiszivárgott karakterképekkel.

Csokorba szedtük a legfrissebb képeket, melyek többségén a főhőst, magát Diana hercegnőt látjuk. Wonder Woman új csodaképességére már az első előzetesben is utaltak, amikor lasszójával meglovagolta a villámokat, majd néhány kiszivárgott kép már bizonyította, hogy „repülni” is megtanult az eltelt 66 év alatt. Természetesen nem maradhatnak el a képek az ellenfeléről sem, Barbara Minerváról, aki majd Gepárd bőrébe bújik. Mellettük a halálból visszatért Steve Trevor és Maxwell Lord szerepében az arcoskodó Pedro Pascal.

Július végén tartják a Comic-Con@Home találkozót a világhálón, ám a Marvel Studios mellett a DC sem lesz jelen, miután augusztus 22-én DC FanDome név alatt a DC és a Warner saját közönségtalálkozót szervez.

Total
1
Shares
Previous Article
Tenet

Christopher Nolan ezért nem akarta, hogy eltolják a Tenet bemutatóját

Next Article

Október végén hozza ránk a frászt a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!