Főoldal Játékok Október végén hozza ránk a frászt a The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Játékok

Október végén hozza ránk a frászt a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Halloween idején nem maradhatunk borzongás nélkül!

647
The Dark Pictures Anthology Little Hope megjelenés

A Bandai Namco Entertainment Europe és a Supermassive Games bejelentette, hogy 2020. október 30-tól tapasztalhatjuk meg a The Dark Pictures Anthology második hátborzongató játékának, a Little Hope történetének feszültségét és terrorját. Lehetőségünk lesz egyedül, az interneten keresztül egy barátunkkal közösen a Shared Story, vagy akár lokálisan 5 játékossal a Movie Night módban rettegni PlayStation 4-en vagy Xbox One-on. Nem olyan régen már láthattuk mozgásban a játékot, de most újabb kedvcsináló érkezett.

Little Hope elhagyatott városában egy rejtélyes köd fogságában rekedve négy főiskolás és professzoruk kétségbeesetten keresi a kiutat. Eközben az árnyakból a város kegyetlen és baljós múltja vadászik rájuk. Ahhoz, hogy életben maradjanak, fel kell fedniük a sötét jelenések mögötti igazságot, még mielőtt az ördögi erők magával ragadnák őket a pokolba. A The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan országszerte kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A The Dark Pictures Anthology: Little Hope pedig 2020. október 30-án jelenik meg ugyanezen platformokon.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.