Főoldal Filmek Gal Gadot arról mesélt, mennyit változott a főhősnő, és a Wonder Woman 1984 lényegében miért nem egy folytatás
Filmek

Gal Gadot arról mesélt, mennyit változott a főhősnő, és a Wonder Woman 1984 lényegében miért nem egy folytatás

A Wonder Woman 1984 nem egy folytatás?

730
Wonder Woman 1984

Közel hetven év telt el a Wonder Woman eseményei óta. 1984-et írunk, ahogy a Wonder Woman 1984 címe is mutatja, és javában dúl a hidegháború. A karaktert Zack Snyder mutatta be még a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben, ami egyszerre mutatta be a hőst a múltban és a jelenben. A film után Patty Jenkins rendező az I. világháború idején bővebb képet mutatott az amazonok hercegnőjéről, melyben Diana hercegnő Steve Trevor háborús pilóta oldalán útnak indul felfedezni a nagyvilágot. És legutóbb pedig Az Igazság Ligájában láttuk.

A Games Radar készített nemrég interjút a főszerepet alakító Gal Gadot színésznővel, aki elmesélte, hogy karaktere mennyit változott a második részre.

Az első filmben igazából a felnőttévállás útját tártuk fel, ahogy Diana hercegnőből Wonder Woman vált, teljes erejére és hatalmára szert tett. Zöldfülű volt, csak egy hal volt a tengerből, fiatal volt még.

Nem azt a történetet folytatjuk, ahol abbahagytuk, mert az 66 évvel ezelőtt volt. Több mint hat évtizedet élt egyedül, szolgálja az emberiséget és jót tesz. [A Wonder Woman 1984] története a saját története. Úgy értem ezt, hogy az egyetlen dolog, amit mindkét történetben megosztunk – amit valószínűleg már tudtok -, hogy valójában ez Diana hercegnő és Steve Trevor története.

Gal Gadot

A színésznő arra is kitért, hogy lényegében a Wonder Woman 1984 nem egy folytatásfilm, hanem önálló lábakon is megállja helyét, éppen azért, mert olyan sok idő telt el a két rész között és főként a karakterfejlődést írja le.

De ezen kívül ez egy teljesen új világ, és az éra is más Diana hercegnővel együtt. Új a történet. Ez teljesen a saját története. Ez így igaz, és úgy érzem, hogy az első filmben Diana ártatlansága nagy szerepet játszott. Többé már nem ártatlan. Körülöttünk volt, és bölcsebb lett. Sokkal érettebb. Egy sokkal fejlettebb karakterrel találkozunk ebben a filmben.

Gal Gadot

Tekintettel arra, hogy már láttuk Wonder Womant a jelenkorban, érdekes lesz megfigyelni, hogy mennyit változott az első részhez képest, és miben különbözik attól, mint amit Az Igazság Ligájában láttunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...