Wide Screen
Image default
Filmek

Gal Gadot arról mesélt, mennyit változott a főhősnő, és a Wonder Woman 1984 lényegében miért nem egy folytatás

A Wonder Woman 1984 nem egy folytatás?

Közel hetven év telt el a Wonder Woman eseményei óta. 1984-et írunk, ahogy a Wonder Woman 1984 címe is mutatja, és javában dúl a hidegháború. A karaktert Zack Snyder mutatta be még a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben, ami egyszerre mutatta be a hőst a múltban és a jelenben. A film után Patty Jenkins rendező az I. világháború idején bővebb képet mutatott az amazonok hercegnőjéről, melyben Diana hercegnő Steve Trevor háborús pilóta oldalán útnak indul felfedezni a nagyvilágot. És legutóbb pedig Az Igazság Ligájában láttuk.

A Games Radar készített nemrég interjút a főszerepet alakító Gal Gadot színésznővel, aki elmesélte, hogy karaktere mennyit változott a második részre.

Az első filmben igazából a felnőttévállás útját tártuk fel, ahogy Diana hercegnőből Wonder Woman vált, teljes erejére és hatalmára szert tett. Zöldfülű volt, csak egy hal volt a tengerből, fiatal volt még.

Nem azt a történetet folytatjuk, ahol abbahagytuk, mert az 66 évvel ezelőtt volt. Több mint hat évtizedet élt egyedül, szolgálja az emberiséget és jót tesz. [A Wonder Woman 1984] története a saját története. Úgy értem ezt, hogy az egyetlen dolog, amit mindkét történetben megosztunk – amit valószínűleg már tudtok -, hogy valójában ez Diana hercegnő és Steve Trevor története.Gal Gadot

A színésznő arra is kitért, hogy lényegében a Wonder Woman 1984 nem egy folytatásfilm, hanem önálló lábakon is megállja helyét, éppen azért, mert olyan sok idő telt el a két rész között és főként a karakterfejlődést írja le.

De ezen kívül ez egy teljesen új világ, és az éra is más Diana hercegnővel együtt. Új a történet. Ez teljesen a saját története. Ez így igaz, és úgy érzem, hogy az első filmben Diana ártatlansága nagy szerepet játszott. Többé már nem ártatlan. Körülöttünk volt, és bölcsebb lett. Sokkal érettebb. Egy sokkal fejlettebb karakterrel találkozunk ebben a filmben.Gal Gadot

Tekintettel arra, hogy már láttuk Wonder Womant a jelenkorban, érdekes lesz megfigyelni, hogy mennyit változott az első részhez képest, és miben különbözik attól, mint amit Az Igazság Ligájában láttunk.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat