Wide Screen
Image default
Filmek

A Wonder Woman 1984 legújabb képén az Arany Sas páncélt nézhetjük meg közelebbről

Az előzetesben már megmutatták, hogy az Arany Sas páncél is feltűnik a folytatásban, most pedig közelebbről is megnézhetjük Diana új ruháját.

Az előzetesben már megmutatták, hogy az Arany Sas páncél is feltűnik a folytatásban, most pedig közelebbről is megnézhetjük Diana új ruháját.

Három évvel ezelőtt bombasiker volt a DC Moziverzum és napjaink első női szuperhősfilmje, a Wonder Woman, idén pedig Gal Gadot duplázni szeretne Diana hercegnő szerepében. Hosszú várakozást követően decemberben végre bemutatták az első előzetest, amiben Pedro Pascal és Kristen Wiig karakterei mellett láttuk Diana új harci szerelését is, a híres Arany Sas páncélt.

Gepárd képe után újabb kép ütötte fel fejét a világhálón a Wonder Woman 1984 karaktereiről, ami egy sokkal tisztább képet mutat az Arany Sas páncélról, és ami vélhetően fontos szerepet játszik majd Gepárd ellen vívott harcban is.

Wonder Woman 1984 sztoriját szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyit tudunk, ahogy a cím is mutatja, a történet a ’80-as években (egészen pontosan 1984-et írunk) játszódik majd, amikor is Diana hercegnő konfliktusba kerül a Szovjetunióval, de még ennél is nehezebb feladat elé állítják az amazonok hercegnőjét: összetalálkozik a legvadabb nemezisével a képregényekből, Gepárddal, akit Kristen Wiig kelt majd életre, Pedro Pascal is egy ellent játszik, ő Maxwell Lord karakter bőrébe bújik – legalábbis erre következtettünk Patty Jenkins egy korábbi bejegyzéséből.

Wonder Woman 1984 hazai bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat