Főoldal Filmek A világ legnézettebb sporteseményén mutatják be a Flash első előzetesét
Filmek

A világ legnézettebb sporteseményén mutatják be a Flash első előzetesét

Már csak néhány hét, és végre láthatjuk a Flash első előzetesét.

339
The Flash

A Flash első nagyon előzetese a jövő évi Super Bowlon debütál – számolt be róla a The Wrap. A Warner Bros. évek óta először vásárolt jegyet Super Bowlra, hogy a világ legnézettebb sporteseményén mutassa be a sok port kavart és sokat halasztott Flash önálló filmjének előzetesét. A kezdőrúgásra magyar idő szerint február 13-án hajnal 0 óra 30 perckor kerül sor.

Az időzítésben szerepet játszik az is, hogy néhány nappal később, február 17-én A Hangya és a Darázs: Kvantumánia előtt a mozikban vetíthetik az előzetest. A Warner Bros. nemrég a film bemutatóját is előrehozta 2023. június 16-ára. A film most egy héttel a Transformers: A fenevadak kora után kerül a mozikba és két héttel az Indiana Jones és a sors tárcsája előtt. Ez az egyik utolsó DC Comics-film, amit James Gunn és Peter Safran leendő tervei előtt mutatnak be.

Christina Hodson forgatókönyvét Andy Muschietti filmesítette meg. Bár hivatalos szinopszist még nem kaptunk a filmhez, de a Flash többnyire a Flashpoint képregénysorozatot adaptálja, és a pletykák szerint meghatározó lesz a DC Univerzum jövőjére nézve, akárcsak a képregényekben. Geoff Johns író és Andy Kuber által jegyzett Flashpoint gyökeresen megváltoztatta a DC Comics univerzumot, és így született meg a The New 52 képregényszám. A filmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, valamint itt mutatkozik majd be Sasha Calle mint Supergirl.

Néhány hírt kaptunk arról is, hogy a Warner Bros. Discovery időközben már a Flash folytatásának forgatókönyvét is kézbe vette, amit David Leslie Johnson-McGoldrick írt. Johnson-McGoldrick írta például a Jason Momoa főszereplésével forgatott két Aquaman forgatókönyvét. Ezra Miller magánéleti problémái miatt még korai lenne biztosra venni a folytatást, sok múlik majd a kritikákon és a bevételen, valamint azt sem felejthetjük el, hogy mit agyaltak ki a DC Studios vezetői a következő 10 évre.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...