Főoldal Filmek Ezra Miller találkozott a Warner Bros. Discovery vezetőivel, hogy megmentsék a Flasht
Filmek

Ezra Miller találkozott a Warner Bros. Discovery vezetőivel, hogy megmentsék a Flasht

A hírek szerint javult a helyet, és talán láthatjuk Flash kalandját a filmvásznon.

328
Flash

Ezra Miller sorozatos problémáival hívta fel magára a figyelmet az elmúlt időben, és állítólag ultimátumot kapott a Warner Bros. Discovery új vezetőségétől. Három pontot fogalmaztak meg, hogy milyen opciók lehetnek a Flash bemutatójával kapcsolatban, és ebből az első az volt, hogy az elmúlt hetekben nyilvános bocsánatkérő levelet fogalmazott meg, most pedig állítólag egy személyes találkozóra is sor került a Warner Bros. filmes részlegének vezetőivel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Miller és ügynöke, Scott Metzger találkozott a Warner Bros. filmstúdió filmes elnökeivel, Michael De Lucával és Pam Abdyval, ahol állítólag bocsánatot kértek, amiért negatív fényben tűntetik fel a Flash című filmet. Beszámolók alapján Miller elkötelezett a film mellett, és mindent megtesznek, hogy mozikba kerüljön. A pletykák szerint a Batgirl elkaszálása után komolyan veszélybe került a Flash is, mert ilyen áron nem biztos, hogy szeretnék bemutatni.

Miller azután kezdeményezte a találkozót, miután olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a filmet törölhetik, nem utolsósorban azért, mert a THR egyik forrása szerint a Flash “az egyik kedvenc karakterük, akiről filmet készítenek”. Miller állítólag bocsánatot kért. A THR szerint a WB Discovery-nél az utóbbi időben javult a hangulat a Flash bemutatója körül, amit az erős tesztvetítések teszteredmények és Miller javuló helyzetének köszönhetünk.

Amennyiben azonban a Warner Bros. Discovery úgy dönt, hogy a Flash mozikba kerül, Miller problémái még messze nem oldódtak meg. A színésznek több államban is jogi problémákkal kell szembenéznie, többek között Vermontban betöréses lopással vádolják. Emellett egy tinédzser molesztálásával is megvádolták. Miller törölte magát a közösségi felületről is, majd az eset után bocsánatkérő levelet fogalmazott meg a viselkedése miatt. A levélben úgy fogalmazott, hogy “összetett mentális egészségügyi problémákkal” küzd.

“Miután nemrég egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, most már megértettem, hogy komplex mentális egészségügyi problémáktól szenvedek, és megkezdtem a folyamatos kezelést” – mondta Miller a hónap elején. “Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam és felzaklattam a múltbeli viselkedésemmel. Elkötelezett vagyok, hogy megteszem a szükséges munkát, hogy visszatérjek életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába”.

Az úgy egy hónap múlva folytatódik, amikor is szeptember 27-én Millernek meg kell megjelennie egy vermonti bíróságon, hogy feleljen betöréses lopás vádjával.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.