Főoldal Filmek A Warner Bros. három lehetőséget vesz fontolóra a Flash bemutatójával kapcsolatban, és akár még kukázhatják is a filmet
Filmek

A Warner Bros. három lehetőséget vesz fontolóra a Flash bemutatójával kapcsolatban, és akár még kukázhatják is a filmet

Egy jelentés szerint a stúdió keményen foglalkozik Ezra Miller ügyével.

336
The Flash

A Warner Bros. Discovery végre lépéseket tesz, hogy tegyen valamit az Ezra Miller-ügyben, a stúdióban három lehetőséget mérlegelnek, köztük azt, hogy esetleg a teljes filmet a kukába vetik, ahogy tették azt a Batgirlnél. Ahogy az Ezra Miller körüli viták egyre csak gyűrűznek, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Warner Bros. Discovery-nek lépnie kell valamit a Flash című filmmel kapcsolatban.

Csak ezen a héten a színészt betöréses lopással vádolták meg, miközben a gyermekvédelmisek megpróbálják visszaszerezni a színész farmján élő nő három gyermekét a saját biztonságuk érdekében. Nyilvánvaló, hogy a stúdió nem hagyhatja figyelmen kívül azokat a dolgokat, hogy mi történik a színésszel, és a The Hollywood Reporter jelentése alapján a stúdió új vezetősége három lehetőséget is fontolgatnak.

Az első az, hogy Ezra Miller szakmai segítséget kér, amire azután kerülhet sor, hogy édesanyjával visszatértek a vermonti farmjukra. Ettől azt remélik, hogy a színész adhat egy nagyobb interjút, amelyben elmagyarázza szokatlan viselkedésének okát, később korlátozott sajtótájékoztatót hívnak össze a Flash miatt, és elkerülve a további negatív címlapokat.

Ha Miller nem kér segítséget, akkor a film még megjelenhet, de akkor a színészt nélkülözni fogják a film marketingben és reklámokban. Emellett Flash szerepét sem kapná meg többet, vagyis ez azt jelentené, hogy a jövőbeni projektekben valaki más játszaná Barry Allent.

A harmadik forgatókönyv – és ez lenne a legvégső megoldás -, hogy ha Millerrel rosszabbra fordulnak a dolgok, akkor a Flash-t törölni fogják, és soha nem kerül a mozikba. Miller több karaktert is játszik, és szinte minden jelenetben benne van, ezért nincs arra lehetőség, hogy a jeleneteit újraforgassák egy másik színésszel, mert ez egyet jelentene azzal, hogy a komplett filmet újra filmre veszik.

Nem tudjuk, hogy a Warner Bros. melyik utat választja, de egy 200 millió dolláros film törlése példa nélküli lenne. Várhatóan fontos fejezet lesz a DC Extended Universe jövőjében, de függetlenül attól, hogy Miller segítséget kér-e, nehéz elhinni, hogy megtarthatja a szerepét a jövőben ilyen komoly és súlyos vádak után.

A jövő hónapban a Torontói Filmfesztiválon mutatják be a Daliland című Salvador Dalí-életrajzi filmet, amelyben Miller Sir Ben Kingsley mellett játszik. Őket nem vágták ki, de a film premierjéről szóló közleményben nem említik a nevüket. A Flash neve mellett továbbra is 2023. június 23-ai dátum szerepel a naptárban.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.