Főoldal Filmek Elkészült a Flash 2. forgatókönyve
Filmek

Elkészült a Flash 2. forgatókönyve

A stúdió nagyon bízik a Flash sikerében, mert már a folytatás szkriptje is elkészült.

365
Flash

A Flash tényleg a Föld leggyorsabb embere, hiszen a hamarosan érkező szólófilmjének folytatását már időközben megírták. A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy a folytatást az Aquaman írója, David Leslie Johnson-McGoldrick írta. A Flash 2 forgatókönyvét állítólag arra az esetre készítették el, ha 2023. június 23-án a mozikba kerülő Flash jól teljesít majd a kasszáknál.

A Flash főszereplője Ezra Miller még a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben mutatkozott be mint Barry Allen, azaz Flash szerepében. A karakter később visszatért Az Igazság Ligájában, mielőtt szólófilmet kapott volna. Flash saját történetét jövőre tervezik bemutatni a mozikban, amiben Miller oldalán visszatér Ben Affleck és Michael Keaton is a Sötét lovag szerepében. Bár Miller feje fölött sötét felhők gyülekeznek, a film állítólag nagyon jól szerepelt az első tesztvetítéseken, és a stúdió optimista a folytatással kapcsolatban. A fő probléma az, hogy a Flash sztárját az utóbbi időben intenzív vizsgálatnak vetették alá letartóztatások sorozata és megkérdőjelezhető viselkedése után.

Az elmúlt hónapokban Miller viselkedésével kapcsolatban több aggasztó állítás is elhangzott, amelyek akár letartóztatásokhoz és a rendőrség bevonásához is vezettek. Vermontban betöréses lopással vádolták meg (és akár 26 év letöltendő börtönbüntetést is kaphat), valamint Hawaiin, Massachusettsben és Észak-Dakotában más jogi problémák is felmerültek. Millert azzal is megvádolták, hogy székkel dobott meg egy nőt, kiskorúak bántalmazásával és más súlyos vétségekkel.

A színész országos figyelmet keltett, amikor hirtelen törölte Instagram-fiókját, és látszólag próbáltak eltűnni. Augusztusban azonban Miller megerősítette, hogy “mentális egészségügyi” problémákkal küzd, és bocsánatot kért.

“Miután nemrég egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, most már megértettem, hogy összetett mentális egészségügyi problémáktól szenvedek, és megkezdtem a folyamatos kezelést” – mondta Miller. “Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit a múltbeli viselkedésemmel riasztottam és felzaklattam. Elkötelezett vagyok, hogy megteszem a szükséges munkát, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába”.

A sokkoló balhék ellenére úgy tűnik, hogy ez nem változtatta meg a Warner Bros. Discovery döntését abban, hogy a Flash bemutatásra kerüljön. Miller nemrég visszatért a Flash pótforgatására is, vagyis a stúdió továbbra is kiáll a színész mellett, s támogatják. Amennyiben a Flash 2. forgatókönyvét már kidolgozták, ez határozott jele annak, hogy a Warner Bros. örömmel söpörte Miller gondjait a szőnyeg alá. A folytatás azon múlik majd, hogy az első rész hogyan teljesít a kasszáknál.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...