Főoldal Filmek Ezra Miller akár 26 év börtönre is számíthat, ha elítélik betöréses lopásért
Filmek

Ezra Miller akár 26 év börtönre is számíthat, ha elítélik betöréses lopásért

Ezra Miller ártatlannak vallotta magát a bíróságon.

327
Ezra Miller

Bár egy nemrégiben megjelent jelentés szerint Ezra Miller jogi problémáinak nagy része már “a múlt”, a The Flash sztárja még mindig hosszú börtönbüntetésre számíthat, ha elítélik betöréses lopásért. A hírek szerint ma reggel ártatlannak vallotta magát Vermontban elkövetett betöréses lopás vádjában, de ha elítélik, a színész akár 26 évre is rácsok mögé kerülhet.

A Deadline értesülései szerint Miller ma reggel ártatlannak vallotta magát a vádban, de ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan ők szeretnék, a színész maximum 26 évre börtönbe vonulhat, valamint több mint 2000 dollárnyi pénzbírságra számíthat. Millert az év elején a vermonti Stamfordban betöréses lopással vádolták meg, miután állítólag ellopott három üveg italt a szomszéd Isaac Winokur éléskamrájából. A színész állítólag “jókedvű és vidám hangulatban” ülte végig a tárgyalást, és engedélyt kapott arra, hogy távolról jelenjen meg az ülésen. Millernek azt mondták, hogy tartsa magát távol Winokurtól, és a szabadlábra helyezés feltételeként azt is megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen egy másik vermonti lakossal, Aiden Earlyvel.

Bár Miller viselkedése komoly fejfájást okozott a Warner Bros. Discovery-nek, a stúdió továbbra is kitart amellett, hogy jövőre bemutassák a filmet a mozikban. A Barry Allent megformáló színész közleményt adott ki korábban, amelyben bocsánatot kért a tetteiért, és ígéretet tett arra, hogy mentális egészségügyi problémáik miatt kezelésre jár, de nem mindenki volt meggyőződve arról, hogy őszinte volt.

A Spider-Man: Across the Spider-Verse színésznője, Issa Rae nemrég az Elle-nek adott interjújában hozta fel a Miller-helyzetet.

Ami Ezra Millerrel történik, az számomra Hollywood mikrokozmosza. Van ez a személy, aki visszaeső bűnöző, aki borzalmasan viselkedik, és ahelyett, hogy bezárnák és leállítanák a produkciót, erőfeszítés van, hogy megmentsék a filmet és őt. Ez egy világos példa arra, hogy Hollywood milyen messzire megy, hogy megmentse magát és megvédje a bűnelkövetőket. Szóval, ne tegyék ezt, és a nők talán képesek lesznek boldogulni. Nem kell majd félelemben élniük, hogy hallgatniuk kell, mert az tönkreteszi a karrierjüket. Ez csak a visszaélések állandó mintája, ami csak akkor fog fennmaradni, ha Hollywood továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ez így legyen.

Issa Rae

Bármi is történik, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Miller nem fog visszatérni a Flash szerepében az első szólófilm után. A Warner Bros. nem tért el tervétől, hogy 2023 júniusában mutassák be a Flash-t, amit a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav a cég legutóbbi negyedéves eredménybeszámolója során meg is erősített.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...