Obi-Wan Kenobi

A Trónok harca és a Luther sztárja is csatlakozott az Obi-Wan Kenobi-sorozathoz

Veterán színésznővel bővült az Obi-Wan Kenobi szereplőgárdája.

Néhány hónappal a forgatás előtt eddig csak abban lehettünk biztosak, hogy a főszereplőt alakító Ewan McGregor visszatér jedimester szerepében, illetve ahogy azt megtudtuk decemberben a Disney Investors Day alatt, Hayden Christen is visszatér Darth Vader szerepében. És nagyjából ezzel a szerelőgárda végére is értünk.

Most azonban újabb névvel gazdagodott az Obi-Wan Kenobi című sorozat szereplőgárdája, ezúttal a Trónok harcából is ismerő Indira Varma nevével. Varma az HBO nagysikerű sorozatában Homok Ellariát alakított, de kultsorozat mellett szerepet játszott a Káma Szútrában, a Róma-sorozatban, a Luther és legutóbb a For Life című szériában. Természetesen Varma karakterét szigorú titoktartás előzi meg.

Indira Varma

Néhány napja a színész trénere készített képet a közös munkáról, hogy McGregor kicsattanó formában várja a forgatást, amire nagy szüksége is lesz, hiszen Darth Vader és pletykák szerint még Darth Maul is szerepelni fog benne. Minden erejére szüksége lesz a mesternek, mert ezt a nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. Ez minden bizonnyal választ adna arra, hogy az Egy új reményben kettejük találkozásakor miért nem ott folytatták az egészet, ahol a III. részben abbahagyták.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során.

Total
48
Shares
Previous Article
Amber Heard

[Deepfake] Egy bizarr Aquaman 2 videó jelent meg, amiben Johnny Deppet Mera szerepében látjuk

Next Article
Netflix

5 millió dollárral támogatja a női alkotókat a Netflix

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!