Főoldal Sorozatok A Trónok harca és a Luther sztárja is csatlakozott az Obi-Wan Kenobi-sorozathoz
Sorozatok

A Trónok harca és a Luther sztárja is csatlakozott az Obi-Wan Kenobi-sorozathoz

Veterán színésznővel bővült az Obi-Wan Kenobi szereplőgárdája.

467
Obi-Wan Kenobi

Néhány hónappal a forgatás előtt eddig csak abban lehettünk biztosak, hogy a főszereplőt alakító Ewan McGregor visszatér jedimester szerepében, illetve ahogy azt megtudtuk decemberben a Disney Investors Day alatt, Hayden Christen is visszatér Darth Vader szerepében. És nagyjából ezzel a szerelőgárda végére is értünk.

Most azonban újabb névvel gazdagodott az Obi-Wan Kenobi című sorozat szereplőgárdája, ezúttal a Trónok harcából is ismerő Indira Varma nevével. Varma az HBO nagysikerű sorozatában Homok Ellariát alakított, de kultsorozat mellett szerepet játszott a Káma Szútrában, a Róma-sorozatban, a Luther és legutóbb a For Life című szériában. Természetesen Varma karakterét szigorú titoktartás előzi meg.

Indira Varma

Néhány napja a színész trénere készített képet a közös munkáról, hogy McGregor kicsattanó formában várja a forgatást, amire nagy szüksége is lesz, hiszen Darth Vader és pletykák szerint még Darth Maul is szerepelni fog benne. Minden erejére szüksége lesz a mesternek, mert ezt a nagy visszatérést az évszázad visszavágójaként írta le Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. Nagy eséllyel újra láthatjuk Obi-Wan-t és Vader-t párbajozni. Ez minden bizonnyal választ adna arra, hogy az Egy új reményben kettejük találkozásakor miért nem ott folytatták az egészet, ahol a III. részben abbahagyták.

Már megerősítették, hogy a sorozat 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után fog játszódni, ami azt jelenti, hogy Obi-Wan már hozzászokott az új életstílusához. Arra is van esély, hogy már a történet kezdete előtt találkozott az Inkvizítorokkal, amely komolyabb konfliktust eredményezne közte és a vérszomjas vadászok között a show eseményei során.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...