Wide Screen
Image default
Pletykák

A The Suicide Squad főgonoszát ismét egy nő alakíthatja

James Gunn jelenleg is dolgozik a The Suicide Squad rebootján, és a legújabb hírek szerint egy fiatal színésznőt keres a főellenség szerepére.

Nem sok információt osztottak meg a James Gunn-féle The Suicide Squad rebootról, mindössze annyit tudunk biztosan elmondani a DC képregényfilmjéről, hogy teljesen új feldolgozást kap, tehát előröl kezdik az Öngyilkos osztag franchise építését. Ennek ellenére, a rajongók legnagyobb örömére Margot Robbie még visszatérhet Harley Quinn szerepében.

A ROTF arról értesült, hogy a The Suicide Squad főellenségét egy női karakter játszhatja, azonban azt nem sikerült megtudni, hogy melyik DC karaktert keltik életre James Gunn forgatókönyvében. A lap úgy véli, hogy a rendező egy 20-30 korban járó színésznőt keres a szerepre, aki egészen félelmetes és erős idegen szörnyeteget fog majd játszani a filmben. Nem lehet tudni, hogy ki lesz a befutó, de a leírás tökéletesen ráillik a DC világból ismert Voodoo-ra, Lyssa Drak-ra és Rampage-re is, bár utóbbira nem igaz, hogy idegen lenne, de ez talán ez nem vetné vissza annak ötletét, hogy Rampage bemutatkozzon a filmvásznon.

Pletykák szerint Will Smith és James Gunn is szerette volna, hogy Deadshot visszatért volna az új feldolgozásban, azonban a színész annyira betáblázta magát a következő időszakra, hogy összeférhetetlenség támad a DC és más filmek forgatása között. Így végül Idris Elbára esett a választás, aki Smith helyett ugrik be Deadshotként a filmbe, s reméljük, hogy Harley Quinn is csatlakozni fog a csapathoz.

A The Suicide Squad forgatását év végén kezdik, a bemutatóra pedig 2021. augusztus 6-áig kell várni a rajongóknak.

Még több a témában...

Végre elkészült a Flashpoint-mozi forgatókönyve!

Kévés Bence Mihály

Joe Manganiello színész beszélt a The Batman-film ütemezéséről

Kévés Bence Mihály

James Gunn megerősítette, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon