Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Mandalorian korai dizájntervein Bébi Yoda egészen ijesztő volt

Szörnyű, ha ilyen lett volna Bébi Yoda.

Tavaly télen az internet felrobbant, mikor a Disney és a Lucasfilm bemutatta az első élőszereplős Star Wars-sorozatot, és az első epizód végén megpillantottuk a Yoda mester fajához tartozó kis zöld teremtményt, akit az internet népe csak Bébi Yodára keresztelt. Jon Favreau még nem fedte fel a karakter valódi nevét, bár már többekkel is megosztotta a bizalmas információt, köztük Taika Waititi rendező és a Disney volt elnök-vezérigazgatója, Bob Iger is tudja, de nekünk rajongóknak marad továbbra is a Bébi Yoda elnevezés.

Tegnap Favrau már mesélt arról, hogy milyen hosszú folyamat előzte meg a karakter tervezését, milyen sok dizájnterv közül kellett kiválasztani azt, amivel belopta magát milliók szívébe, de a most nyilvánosságra hozott tervek alapján ez máshogy is végződhetett volna. Egyenesen szörnyű, ijesztő korai terveket osztottak meg Bébi Yodáról a Disney Gallery: The Mandalorian című dokumentumfilmben.

Az első kép tűnik a legkorábbinak, ami úgy mutatja be Bébi Yodát, mintha Yoda mestert lekicsinyítették volna gyerekméretre. A karakter kicsit szőrös, kissé elhízott és olyan vonalakkal van tele az arca, ami a korát tükrözik, annak ellenére hogy egy gyerekről beszélünk. A következő képeken pedig a szó szoros értelemben is rémisztő ábrázata van a Star Wars univerzum legnépszerűbb karakterének.

Végül a sok tervből Chris Alzmann terve tetszett meg Favreau és Dave Filoni tervezőknek, ami legközelebb áll ahhoz a figurához, akit Mandónak eredetileg le kellett volna szállítani, ám nem volt szíve odaadni a gyereket, miután szorosabb kötelék alakult ki kettejük között.

The Mandalorian második évadát a tervek szerint idén októberben mutatják be.

Még több a témában...

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a The Mandalorian második évad első előzetesét

Kévés Bence Mihály

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat