Főoldal BREAKING A The Cloverfield Paradox rendezője készíti az Amerika kapitány 4.-et
BREAKINGFilmek

A The Cloverfield Paradox rendezője készíti az Amerika kapitány 4.-et

Megvan az Amerika kapitány 4. rendezője!

363
Amerika Kapitány
Forrás: Marvel Studios

A Disney+ A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatának fináléjával többek között bemutatkozott az MCU új Kapitánya, valamint azt is megtudtuk, hogy a Marvel Studios tervei között szerepel egy új Amerika kapitány, de tavasz óta néma csönd ült a projektre. A legújabb hírek szerint azonban végre rendezőre talált a film, amit a The Cloverfield Paradox rendezőjére bíznak.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 2018-ban bemutatott The Cloverfield Paradox rendezőjét, Julius Onah nigériai-amerikai filmrendezőt szemelték ki a projekt élére. A Thor után az Amerika Kapitány-franchise lehet a következő olyan produkció, amiből négy önálló részt is forgatnak, azonban a negyedik részre nem tér vissza a korábbi címszereplő, mivel a Bosszúállók: Végjáték végén Steve Rogers átadta barátjának a pajzsot. A filmről részleteket nem árultak el, mindössze annyi biztos, hogy a bevezetőben már említett sorozat cselekményei után játszódik, főszerepben pedig Sam Wilson.

Onah rövidfilmjei nagy sikert arattak a fesztiválokon, aminek köszönhetően J.J. Abrams felkérte őt a The Cloverfield Paradox rendezésére. A sci-fit sokan nem szerették, a filmsorozat leggyengébb darabjaként tartják számon, ám a következő filmje, a 2019-es indie dráma, a Luce sokkal jobb fogadtatásban részesült.

Anthony Mackie újra Sam Wilson szerepébe bújik, miután a Disney+ sorozat évadzáró részében hivatalosan is elfogadta Amerika Kapitány pajzsát és köpenyét. Úgy gondoljuk, hogy Sebastian Stan is visszatér Bucky Barnes szerepében, de ezt még nem erősítették meg. Voltak pletykák arról, hogy Chris Evans visszatér mellékszerepben egy készülő projektben, de ezt később a színész cáfolta. Tavaly már bejárta a világhálót egy pletyka, miszerint Vörös Koponya biológiai lánya, Sinthea Schmidt, azaz Sin lehet a film főgonosza majd.

A Sólyom és a Tél Katonája vezető írója, Malcolm Spellman írja a forgatókönyvet Dalan Mussonnal közösen. A forgatás várhatóan még az év vége előtt megkezdődik, de valószínűleg többet megtudunk majd a tervekről a két hét múlva kezdődi San Diego-i Comic-Conon.

A Sólyom és a Tél Katonája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.