Wide Screen
Image default
Filmek

A The Batman forgatókönyve miatt csúszhat a forgatás

Matt Reeves rendező tovább csiszolja a The Batman forgatókönyvét, így akár még a forgatás is csúszhat.

Matt Reeves rendező tovább csiszolja a The Batman forgatókönyvét, így akár még a forgatás is csúszhat.

A rajongókat igazán nem is az foglalkoztatja, hogy mikor kerül mozikba a The Batman-film, hanem ki fogja váltani Ben Afflecket a főszerepben miután a színész hivatalosan is lemondott a Sötét lovag szerepről. Úgy tűnik, hogy egy kis időbe még beletelik, mire megtudjuk az igazságot, hiszen a Variety munkatársa szerint a forgatókönyvön még jelenleg is faragnak.

Justin Kroll arról értesítette a rajongókat a közösségi oldalon, hogy Matt Reeves a már elkészült forgatókönyvön tovább szeretne dolgozni, néhány változtatást végeznek a szkripten, ami akár ahhoz is vezethet, hogy később kezdik a forgatást. Úgy tudni, hogy az eredeti terv az volt, hogy 2019 őszén kezdik filmre venni a DC képregényvilág legismertebb karakterének szóló történetét, ám a legújabb jelek szerint erre csak 2020 elején kerül sor.

Az elmúlt években gyakran szóba hozták Armie Hammer és Jake Gyllenhaal nevét is, mint Ben Affleck utódját a szerepben, de egyik pletykát sem erősítették meg, azt azonban tudni, hogy Matt Reeves egy fiatalabb színészt szeretne a szerepre, akivel hosszú éveken át számolhat. A Wonder Woman és a Marvel Kapitány múltban játszódó története bizonyította, hogy a filmvásznon van keresni való a múltban, a régi időkben, így elképzelhető, hogy Reeves is valami hasonló sztorin dolgozik, amivel könnyedén orvosolni tudják Affleck leváltását is.

A film cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, melynek középpontjában a fiatalabb Bruce Wayne áll majd, és egy galériára elegendő ellenlábassal akad összetűzésbe. Ugyanakkor a rendező korábban megerősítette azt is, hogy nem a Frank Miller-féle Year One képregényét vették alapul, valamint szeretné kifejteni a Sötét lovag detektív tulajdonságát a történetben, amire a korábbi DC-filmekben nem került sor.

A The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzte ki a Warner.

Még több a témában...

David Ayer arra kéri a rajongókat, hogy kampányoljanak a Suicide Squad rendezői változatáért

Kévés Bence Mihály

Christian Bale lehet a Warner Bros. tartalékterve arra, ha Michael Keaton nemet mond Batmanre

Kévés Bence Mihály

Gal Gadot arról mesélt, mennyit változott a főhősnő, és a Wonder Woman 1984 lényegében miért nem egy folytatás

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat