Wide Screen
Image default
Pletykák

Megvan, hogy mikor játszódik a The Batman

Nagyon kevés az információ, ami a birtokunkban áll a The Batman projektről, azonban a legújabb pletykák szerint Matt Reeves nem akárhová helyezte el a történetet.

A Marvel Studios az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy szükség van olyan szuperhősfilmekre, amelyek nem a jelenben, hanem a múltban játszódnak, hogy olyan eseményeket is feltárjanak, amelyeknek a jövőben fontos szerepet tulajdonítanak a készítők. Úgy tűnik most, hogy Batman számára is ez lesz a járható út, hiszen a legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves projektje a ’90-es években fog játszódni.

Azt már tudjuk, hogy Ben Affleck nélkül készül a film, illetve egy fiatal színésszel számolnak, aki a húszas éveiben jár, tehát ha a DC és a Warner az Affleck által kitaposott ösvényt szeretnék járni, akkor az 1990-es évek és a fiatal színész nagyszerű lehetőséget ad, hogy olyan történeteket meséljenek el, amik akár a jövőben fontos szerepet kaphatnak. És még abba sem törik bele a bicskájuk, hogy a korábbi események fényében kell új Sötét lovagot avatni.

Számtalan Batman képregényt jelentettek meg abban az időben, és mivel Matt Reeves rendező egy galériára elegendő gonosztevővel számol a filmben, így kedvére válogathat a jobbnál jobb ellenlábasok közül, valamint a fiatal főszereplő detektív készsége is jobban kibontakozhat a történetben. Egyszóval nem lennénk meglepve, ha igaz lenne a pletyka, s Batmant nem a jelenben, hanem a múltban találnánk Gotham City bűnözőivel szemben.

Még több a témában...

James Gunn egy képet osztott meg a The Suicide Squad storyboardjáról

Kévés Bence Mihály

Kristen Wiig szerepét megerősítették a Wonder Woman 2.-ben: ő lesz Gepárd!

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] [NYCC17] A végső előzetes Az Igazság Ligájához!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább