Wide Screen
Image default
Filmek

Megvan, hogy mikor játszódik a The Batman

Nagyon kevés az információ, ami a birtokunkban áll a The Batman projektről, azonban a legújabb pletykák szerint Matt Reeves nem akárhová helyezte el a történetet.

Nagyon kevés az információ, ami a birtokunkban áll a The Batman projektről, azonban a legújabb pletykák szerint Matt Reeves nem akárhová helyezte el a történetet.

A Marvel Studios az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy szükség van olyan szuperhősfilmekre, amelyek nem a jelenben, hanem a múltban játszódnak, hogy olyan eseményeket is feltárjanak, amelyeknek a jövőben fontos szerepet tulajdonítanak a készítők. Úgy tűnik most, hogy Batman számára is ez lesz a járható út, hiszen a legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves projektje a ’90-es években fog játszódni.

Azt már tudjuk, hogy Ben Affleck nélkül készül a film, illetve egy fiatal színésszel számolnak, aki a húszas éveiben jár, tehát ha a DC és a Warner az Affleck által kitaposott ösvényt szeretnék járni, akkor az 1990-es évek és a fiatal színész nagyszerű lehetőséget ad, hogy olyan történeteket meséljenek el, amik akár a jövőben fontos szerepet kaphatnak. És még abba sem törik bele a bicskájuk, hogy a korábbi események fényében kell új Sötét lovagot avatni.

Számtalan Batman képregényt jelentettek meg abban az időben, és mivel Matt Reeves rendező egy galériára elegendő gonosztevővel számol a filmben, így kedvére válogathat a jobbnál jobb ellenlábasok közül, valamint a fiatal főszereplő detektív készsége is jobban kibontakozhat a történetben. Egyszóval nem lennénk meglepve, ha igaz lenne a pletyka, s Batmant nem a jelenben, hanem a múltban találnánk Gotham City bűnözőivel szemben.

Még több a témában...

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

A The Batman előzetesből megfejtették Rébusz egyik áldozatát a rajongók?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat