Jurassic World

A T-Rexnél is nagyobb, félelmetesebb ellenféllel kerülnek szembe a Jurassic World: Világuralom főhősei

Kiderült, hogy mi lehet a Jurassic World 3. főellensége.

Ugyan a Jurassic World: Világuralom forgatása néhány hete már befejeződött, ám túl sok mindent nem tudunk Colin Trevorrow trilógiájának befejező részéről. A Jurassic World: Bukott birodalom azzal ért véget, hogy a dinoszauruszok kiszabadultak a „ketrecből”, s ellepték világunkat. Azt is tudjuk, hogy a klasszikus Jurassic Park három főszereplője visszatér majd a befejező részben, és a színészek elmondása alapján nem pusztán vendégszerepben látjuk majd őket, mint történt Jeff Goldblum esetében a második résznél.

A harmadik részt eredetileg jövő nyáron szerették volna bemutatni, de a COVID miatt a stúdió úgy döntött, hogy egy évvel eltolja a premiert, így csak 2022 nyarán válthatunk jegyet a filmre. A forgatásokról kiszivárgott felvételeken láttuk, hogy a Világuralom több területen is újítást hoz majd az előző részekhez képest. Láttunk havas tájat, amit eddig még nem láttunk egyik korábbi részben sem, félelmetes raptorokról is árulkodó bábokat mutattak, ami a Trevorrow korábbi állítását igazolja, hogy a lehető legtöbb állatot makettekkel fognak életre kelteni.

Az első két rész után kérdés volt, hogy ezúttal milyen dinót kotyvasztanak majd a laborban, de a direktor úgy fogalmazott, hogy hibrid dinótól mentes lesz a film. A főellenség kilétét homály fedte eddig, most azonban Sam Neill megerősítette, hogy a befejező részben minden eddiginél félelmetesebb és nagyobb dinoszaurusz lesz majd a főhősök ellenfele. A böszme nagy Giganotosaurus lesz most a gonosz, aki még a legendás Tyronasaurus Rexnél is nagyobb volt korában, bár a két állat nem találkozhatott egymással. Az állat eddig egyetlen részben sem tűnt még fel a filmsorozatban.

A Giganotosaurus ragadozó volt, s a színész elmondása szerint pillanatok alatt képes felfalni egy embert. A jobb hatás kedvéért törekedtek mindent megépíteni a forgatáson, köztük ezt az állat életnagyságú modelljét is. Erről a csúcsragadozóról azt kell tudni, hogy 12-13 méteresre is megnőtt, és nagyjából 98 millió évvel ezelőtt élt a Földön.

Jurassic World: Világuralom csak 2022. július 10-én kerül a mozikba.

Total
220
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Disney egyelőre nem fontolgatja, hogy a Disney+ legyen a Fekete Özvegy elsődleges platformja, de három másik filmnél igen

Next Article

TESZT: Call of Duty: Black Ops Cold War

Related Posts