A Star Wars: Episode IX art rajz Kylo Ren új maszkjáról és Lando Calrissian jelmezéről árulkodik?

A kiszivárgott Star Wars: Episode IX rajz Kylo Ren új maszkjáról, Lando Calrissian új jelmezéről, ezen felül további karakterek megjelenései árulkodik.

A kiszivárgott Star Wars: Episode IX rajz Kylo Ren új maszkjáról, Lando Calrissian új jelmezéről, ezen felül további karakterek megjelenései árulkodik.

A Disney 2015-ben újraindította a Csillagok háborúja franchiset a Star Wars: Az ébredő Erővel, ami azóta három másik Star Wars-filmmel bővült, idén pedig érkezik a Skywalker-saga kilencedik része. J.J. Abrams visszatért a trilógiához, miután Colin Trevorrow és a Lucasfilm között kreatív különbség támadt, s Abrams újabb lehetőséget kapott, hogy négy évvel később lezárja azt, amit elkezdett. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Star Wars: Episode IX forgatása még tavaly nyáron elkezdődött, de a hírek szerint heteken belül befejeződik. Forgatási képek már kiszivárogtak, olvastunk pletykát a lehetséges filmcímről is, most pedig egy művészrajz szivárgott ki. A képen több karakter jelmeze is látható, kivehető Kylo Ren régi új maszkja, Lando Calrissian (Billy Dee Williams) is feltűnik a karakterek között, akiről a napokban olyat olvashattuk, hogy szerepe elenyésző lesz a filmben, úgy is fogalmazhatnánk, hogy egy bővített cameot kap csak. Ezen felül a Redditen kiszivárgott képen Richard E. Grant és Dominic Monaghan titokzatos karakterei is nyilvánosság előtt mutatkoznak.

A kiszivárgott kép megerősít egy tavalyi pletykát, miszerint Kylo Ren ismét maszkot fog viselni, amit piros színű anyaggal ragasztottak össze, miután Ren összetörte azt a Star Wars: Az utolsó Jedikben. Most ezeket a piros csíkokat látjuk a képen. Poe Dameron (Oscar Isaac) jelmeze is annyira menő, mint amit a forgatási képeken láttunk. Emellett Rey (Daisy Ridley) teljesen fehér ruhába öltözött, míg Lando Calrissian a megszokott sárga pólóban és fekete köpenyben tér vissza.

Az ismerős karakterek mellett újakat is kiszúrhatunk, köztük a titokzatos Grant és Monaghan karaktereit. Amennyiben hihetünk a rajznak, akkor Grant egy Első Rend tisztet fog játszani a filmben, és nem Thrawn admirálist, a fiatal Snoke-t vagy bárki mást a népszerű teóriákból. Másrészről Monaghan egy Ellenállót alakíthat, ami megcáfolja a korábbi pletykákat, mely szerint a Ren lovagok egyik tagját játssza. Viszont nem kaptunk utalást Keri Russell és Matt Smith karakterire.

Total
3
Shares
Previous Article
Terminátor

James Cameorn elárulta, hogy milyen címen készül a Terminátor 6

Next Article
Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson megerősítette visszatérését a Mission: Impossible 7-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!