Image default
Filmek

A Star Wars oldal forrásában ráakadtunk a Star Wars: Episode IX címére?

Hivatalosan nem tudjuk még, hogy J.J. Abrams filmrendező milyen néven mutatja be karácsonykor a Star Wars: Episode IX-et, de talán arra utaló jelet találtunk a weboldalon.

A Skywalker-saga utolsó részéről több pletyka is kiszivárgott már, köztük olyan filmcímek, amelyek között néhány esélyesként pályázik J.J. Abramsn rendező Star Wars: Episode IX filmcímére, de természetesen a Disney hallgat mindenről, ami Csillagok háborúja. Ez részben annak tudható be, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet egy éve nagyot bukott, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kritikusok lehúzták, a nézők pedig menekültek a vetítésről. Ezt követően a Disney egy válságértekezletet hívott össze, ahol megvitatták a készülő alkotásokat, valamint lassabb ütemben érkeznek a jövőben Star Wars-filmek.

Egy Reddit-felhasználó egészen érdekes dolgot osztott meg a fórum olvasóival, a starwars.com oldal forráskódját böngészve az egyik JavaScript fájlban a Star Wars: Balance of the Force névre bukkant, ami jó eséllyel a kilencedik epizód címe lehet.

A korábbi cím mellett talán ez hangzik legjobban, és mivel nem hivatalos oldalról származik, így még az sem kizárt, hogy a Disney valóban ezzel a névvel fogja bemutatni decemberben a filmet. A napokban Anthony Daniels, aki C-3PO protokolldroidot alakítja a filmben, végzett a forgatással, s elmondása szerint hamarosan bejelentés érkezik. Lehet, hogy a stúdió már erre készül, és elkezdték élesíteni az erre készült oldalt?

Másfelől a Balance of the Force ismerősen csenghet a The Force Awakens után, amit szintén J.J. Abrams készített, de reméljük, hogy hamarosan okosabbak leszünk. A hírek szerint heteken belül lerántják a leplet a címről, hogy azután áprilisban a Star Wars Celebrationön bemutassák a teaser videót.

A Star Wars: Episode IX bemutatója december 20-án lesz.

Még több a témában...

Jon Favreau megerősítette, ő rendezi A dzsungel könyve 2, és Az oroszlánkirály filmeket

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson választ adott, Kylo Ren sebhelye miért került máshová Az utolsó Jedikben

Kévés Bence Mihály

Leleplezték a Han Solo spin-off címét?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább