Millennium Falcon

A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából

85 repülőgép közül válogathatnak a kadétok.

Az egyik hivatalos Star Wars YouTube-csatornán osztottak meg egy videót, melyben sorba szedték mind a 85 űrhajót, amit a Disney érában készült folytatástrilógiában láttak a rajongók. Az új trilógiában csatahajókat, bombázókat, szállítókat és nagyon sok klasszikus repülőgépet is láttunk a filmvásznon, de mellettük akadtak nagy meglepetések is. Egyesekről csak most hullt le a lepel, hogy mit is láttunk pontosan.

Minap egy egészen nagyszerű montázst osztott meg a Star Wars Kids csatorna, amiben felsorolják az elmúlt három epizód összes repülőgépét, kezdve a Star Wars: Az ébredő Erőtől, majd Az utolsó Jediken át egészen a Skywalker koráig. A sok-sok új gép mellett igazi klasszikusokat is kaptunk, köztük a híres A-, Y- és X-szárnyúakat, amiket még George Lucas mutatott be az eredeti trilógiában. A nosztalgia mellett sok új gépet is kaptunk a Disney kezéből kikerült filmekben, ott van például Kylo Ren vadászrepülője vagy az Első Rend parancsnoki hajója. De talán a videó legérdekesebb része az, amikor a IX. részben az Exegol fölötti csatát mutatják, s az abban részt vevő repülőket.

Az Ismeretlen Régióban a Végső Rend hatalmas flottát állított fel, amivel a galaxist szerették volna leigázni, azonban az Ellenállók egy maroknyi csapata megállította Palpatine uralkodót a végső tervében. Ebben a csatában több rejtett repülőt is kiszúrhattak a szemfüles rajongók, így egy nabooi űrsiklót a Baljós árnyakból, a Sith-ek bosszújából a vukik hadihajóját, de talán a legérdekesebb az volt, amikor a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatából megjelent egy pillanatra a Szellem.

A Star Wars franchise jövője ködbe burkolózik, nem tudni, hogy a legendás Skywalker történet után mi vár ránk, vagy éppen mi lesz a következő film, de minden bizonnyal Taika Waititi fogja filmezni a következő részt rögtön a Thor: Szerelem és mennydörgés után.

Total
6
Shares
Previous Article
Mulan

A Disney nem húzza tovább a Mulan bemutatóját, digitálisan fogja bemutatni szeptemberben

Next Article
Dr. Alen Grant

Sam Neill régi barátját üdvözölte a Jurassic World: Világuralom forgatási képén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!