Főoldal Filmek A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából
Filmek

A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából

85 repülőgép közül válogathatnak a kadétok.

658
Millennium Falcon

Az egyik hivatalos Star Wars YouTube-csatornán osztottak meg egy videót, melyben sorba szedték mind a 85 űrhajót, amit a Disney érában készült folytatástrilógiában láttak a rajongók. Az új trilógiában csatahajókat, bombázókat, szállítókat és nagyon sok klasszikus repülőgépet is láttunk a filmvásznon, de mellettük akadtak nagy meglepetések is. Egyesekről csak most hullt le a lepel, hogy mit is láttunk pontosan.

Minap egy egészen nagyszerű montázst osztott meg a Star Wars Kids csatorna, amiben felsorolják az elmúlt három epizód összes repülőgépét, kezdve a Star Wars: Az ébredő Erőtől, majd Az utolsó Jediken át egészen a Skywalker koráig. A sok-sok új gép mellett igazi klasszikusokat is kaptunk, köztük a híres A-, Y- és X-szárnyúakat, amiket még George Lucas mutatott be az eredeti trilógiában. A nosztalgia mellett sok új gépet is kaptunk a Disney kezéből kikerült filmekben, ott van például Kylo Ren vadászrepülője vagy az Első Rend parancsnoki hajója. De talán a videó legérdekesebb része az, amikor a IX. részben az Exegol fölötti csatát mutatják, s az abban részt vevő repülőket.

Az Ismeretlen Régióban a Végső Rend hatalmas flottát állított fel, amivel a galaxist szerették volna leigázni, azonban az Ellenállók egy maroknyi csapata megállította Palpatine uralkodót a végső tervében. Ebben a csatában több rejtett repülőt is kiszúrhattak a szemfüles rajongók, így egy nabooi űrsiklót a Baljós árnyakból, a Sith-ek bosszújából a vukik hadihajóját, de talán a legérdekesebb az volt, amikor a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatából megjelent egy pillanatra a Szellem.

A Star Wars franchise jövője ködbe burkolózik, nem tudni, hogy a legendás Skywalker történet után mi vár ránk, vagy éppen mi lesz a következő film, de minden bizonnyal Taika Waititi fogja filmezni a következő részt rögtön a Thor: Szerelem és mennydörgés után.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...